سلامایشالا عکس خاص و جدید بعدی که برای اولین بار تو آکواریومهای اینور آبی دیده میشه سیچلاید للئوپی و کوبایی باید باشه ...
به قول دوست خوبم داود نوبخت daniale666 راه این جور ماهیها که به ایران باز بشه دیگه کسی دنبال اوراتوس و ... و ماهیهای مبتدیانه نمیره .. به امید خدا و کمک اینگونه سایتها و فرومها دیگه مردم آبزی داری و آبزی پروری رو بر پایه اینگونه ماهی ها دنبال میکنن ... خداییش تانگانیکا یه لذت خاص دیگه ای داره ..
سیچلایدهای دریاچه تانگانیکا در حد آبشور زیبایی دارن
سلام دوست من
بار این هفته رو که نیومده همشو پیش فروش کردم ... به امید خدا بار بعدی رو بعد از قرنطینه تو همین سایت واسه دوستان َآگهی میکنم ...
بله .. چشم .. اطاعت امر میشه
ممنون و همچنین
اینم تقدیم به شما ...
ما همچنان منتظر عکس کوبایی و للوپی هستیم (دلمون آب شد خو)
لازم شد نکته ای رو در حرفاتون تصحیح کنم آن هم این بود که ماهی های تانگانیکا از آب شور هم زیباترن
کاشکی راه برای ورود تمام ماهی تانگانیکا باز بشه تو ایران مخصوصا این Xenotilapia papilio
همیشه موفق باشید عزیز![]()
انشالله موفق باشید خوشم اومد آفرین
داداش منتظر عکس هایی جدید هستیم مخصوصا دیسکس
مر تضی جان هرجا که باشی ما دوست داریم .
سالن و ماهی ها هم بسیار زیبا.
[سلام مرتضای عزیز
آقا ما خیلی مخاصیم.
ارادتمند پیمان
سلام مرتضی جان صندوقت پره خالیش کن
سلام داود جان ... زیر سایه شما میچرخیم ... والا هم دسترسی به اینترنت نداشتم و هم شدیدا دنبال جا واسه نقل مکان بودم .. مکان پیدا کردم ولی بخاطر نزدیک بودن به شب عید فعلا بیخیال شدیم تا فروردین ماه نقل مکان کنیم ... واسه بنده که شغلم اینه نقل مکان در این فصل با توجه به نزدیک بودن سال جدید اصلا معقولانه نیست
سالن جدید به امید خدا با مساحت بیش از 150 متر و بیش از 190 تانک استارت میخوره ... از خرید و فروش به تکثیر تغییر کاربری میدیم . البته سالن سایز و خرید و فروش هم خواهیم داشت
اونم بروی تخم چشام ...
سلام آقا محمد گل ..
قربونه دلت داداش .. چرا آب شه ؟ هر وقت اشاره کنی تقدیمت میکنم ...
بسیاری از ماهیان دریاچه تانگانیکا بصورت صیدی خرید و فروش میشن ... واسه همین دستیابی به این گونه ها واقعا سخته ...
بلو جک دمپسی یکی از گونه هاییه که شدیدا خاطرخواهش شدم ... < سنخیتی با آفریقا نداره ، کلی عرض کردم >
هر طور شده 1 روز عکسش رو در این تاپیک میذارم
عکس هم بروی چشم
ممنون
قربانت .. ممنون
سلام داداش گلم ... چشم
مخلصم ناصر عزیز و دوس داشتنی
هرکه یادش یاد ماست ، سرور و سالار ماست ..
ممنون
سلام استاد عزیز و دوس داشتنی
شما سرور مایی آقا پیمان
این آقا پیمان عزیز از اساتید محترم دانشگاه هستن و بسیار دوس داشتنی
مخلص همگی
مرتضی
درود
ماشالله تنوع و زیبایی تاپیک های دوستان انقدر زیاده که یه صبح آنلاین میشیم یه سر بزنیم یه تاپیک کافیه باز کنم و وقتی به خودم میام میبینم ظهرشده
مرتضی جان تاپیک متنوع و زیبایی دارید خسته نباشی عزیز
آرزوی موفقیت روز افزون برای شما![]()
سلامسلام آقا محمد گل ..
قربونه دلت داداش .. چرا آب شه ؟ هر وقت اشاره کنی تقدیمت میکنم ...
بسیاری از ماهیان دریاچه تانگانیکا بصورت صیدی خرید و فروش میشن ... واسه همین دستیابی به این گونه ها واقعا سخته ...
بلو جک دمپسی یکی از گونه هاییه که شدیدا خاطرخواهش شدم ... < سنخیتی با آفریقا نداره ، کلی عرض کردم >
هر طور شده 1 روز عکسش رو در این تاپیک میذارم
عکس هم بروی چشم
ممنون
ممنون لطف دارید
چقدر بد که به شکل صید خرید و فروش میشن کاش بشه تو ایران به دست عزیزانی مثل شما تکثیر و پخش بشن
بلو جک دمپسی هم بسیار زیباست به نظر من اگر تو هر اکواریومی باشه محاله کسی چشش نگیره این ماهی رو
ببخشید من فضولی کردم عکس گذاشتم ان شاء الله شما عکس بلو جک دمپسی اختصاصی اکواریوم خودتون رو برامون بزارید
عکس فراموش نشه بازم
موفق باشید![]()
سلام مرتضی جان
خبری از فلاورا و دیسکسای خوشکلت نیست داداش
چشممون رو دوختیم به تاپیکت
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.