سلام
خوب باید اعلام کنید که چه سرلاکی دارید میدید بهش !!
اصلا مینا سرلاک نمیخوره که!!سرلاک انسانی اگر دارید مصرف میکنید بدانید و آگاه باشید که توش شیر داره
آخه مینای راست روده بیچاره چجوری باید شیر رو هضم کنه!؟اگر سرلاک انسانی مدیید قطعا شیر باعث اسهالش میشه
اگر سرلاک طوطی یا قناری میدید باز هم به درد مینا نمیخوره
دانه پارس غذای غنی و عالی محسوب نمیشه ولی اونقدرا هم که دکترش گفته مضر نیست
بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که یک بسته غذای مخصوص مینا مارک ویتاکرافت یا کیکی مکس بخرید و با آب ولرم مخلوطش کنید تا خمیر بشه و از اون خمیر بدید مصرف کنه
حالا جدای بحث غذایی و تغذیش ، اگر بیماری هم داره باید جدا گانه درمان بشه.به نظر من اگر فکر میکنید بیماره ، ببرید بیمارستان کامرانیه دکتر برهانی کیا معاینه کنه
سلام
ممنونم از پاسخگوییتون
والا خود دکترش براش سرلاک و تجویز کرد و سرلاک انسانی هم هست (البته دکتر برهانی کیا نبودن)،با دکتر برهانی کیا هم صحبت کردم ولی متاسفانه به علت دور بودن راه نمیتونم ببرمش پیشه دکتر ولی با راهنماییشون یه سری دارو دارم بهش میدم الان مشکل بزرگش متاسفانه همین اسهالشه که خیلی ضعیفش کرده،
پس الان بهش از این سرلاک دیگه ندم؟تا زمانی که غذای مخصوصش و بگیرم اشکال نداره همون دونه پارس و بدم؟و میوه هم میتونم بدم؟
خیلی ممنونم
سلام
مینای من حدود 1 سالشه. چند وقتی بود به پاش نوک می زد(گاهی ساق و گاهی کف پاش).امروز صبح پاش یه کم خون اومد.نمی دونم بهش نوک زده بود یا خود به خود اینجوری شد. و الآن هم جاش قرمزه.این هم عکسش:
البته کف پاش سالمه. و هیچ اثری از زخم یا تغییر رنگ روش نیست.از صبح تاحالا جنب و جوشش خیلی کم شده. همش می خوابه.گاهی همین پاش رو بالا نگه می داره.
قفسش هم هر شب تمیز می کنیم و روی چوب هم همیشه تمیزه. (منظورم اینه که هیچوقت پاش روی مدفوع خودش نمی ره.)
چند جا خوندم باید به پاش تتراسایکلین بزنم، این رو تایید می کنید؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چیکار کنم که زودتر خوب شه.
تتراسیکلین آنتی بیوتیک هست و معمولا استفاده میشه با یک دکتر هم مشورت کنید
با سلام مي خواستم بدونم آيا جيغ زدن يك مرغ مينا به اندازه ي يك طوطي هست يا نه ؟
من تجربه ی مزغ مینا زیاد ندارم اما یدونه داییم داشت اصلا جیغ نمیزد فقط سوت میزد! ( اونم نه اونجور که آزار دهنده باشه)
اخرش هم بعد از 3 سال و خورده ای در باز موند و ایشون هم لطف کردندند فرار کردن؟!!؟؟!
حالا نمی دونم این مورد یه استثنا بود یا نه ولی کلا این تجربه ای بود که من از مینا داشتم
تنها مشکل بزرگش نوکش بود وقتی میشست زو شون آدم گاهی نوک میزد توی چشم![]()
دوستان چند تا سوال حالا که این تاپیک اومده بالا
به نظرتون مینا بهتره یا کاکاتیل؟
کدوم برا یه آدم تازه کار بهتره؟
کدوم بهتر میتونن تقلید صدا کنن؟
کدوم یکی بیشتر میتونه یاد بگیره؟
نگهداری کدوم یکی سختره؟
کدوم بیشتر نیاز به تمیزکاری و رسیدگی داره نسبت به اون یکی؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)