این هم نمای کلی تانک
![]()
این هم نمای کلی تانک
![]()
این هم خوشگلترین عضو آک
همر شاخه ای
![]()
سلام دوستان
از استادهای خوبم کسی می تونه یک غذایی خوب واسه ریفها بگه
ممنون میشم
خیلی خوشگل شده تانکت مبارک باشه .
فلاور پات رو چند گرفتی ؟ من عاشق این ریفم خیلی دوست داشتنیه .
واسه تغذیه ریفها بهترین غذا میتونه :
در طی روز معمولاً تا قبل از 2 بعد از ظهر از فیتوپلانکتون استفاده کنی و یک ساعت بعد از خاموشی از زئوپلانکتون استفاده کنی .
این یه غذایی معمولی هستش .
اما من خودم در حال حاضر این برنامه رو دارم استفاده میکنم :
2 ساعت قبل از روشن شدن لامپها ابتدا آمینو اسید رو به آب اضافه میکنم . و یک ساعت بعد از اون عناصر کمیاب - ید - استرونسیم و منیزیوم و پتاسیم (( البته با توجه به میزان مصرف و بعد املاح رو به صورت یه تا دو روز در میان استفاده میکنم- البته ربطی به تغذبه ریفها نداره))
ساعت 1:30 فیتوپلانکتون
ساعت 8 تا 9 شب به صورت چرخشی :
1) کورال فلوید
2) ریف اسنو
3) مارین اسنو
4) ریستور
5) از هفته آینده تغدیه زنده با آرتمیا هم اضافه میشه .
با سلام:خیلی خوشگل شده تانکت مبارک باشه .
در طی روز معمولاً تا قبل از 2 بعد از ظهر از فیتوپلانکتون استفاده کنی و یک ساعت بعد از خاموشی از زئوپلانکتون استفاده کنی .
2 ساعت قبل از روشن شدن لامپها ابتدا آمینو اسید رو به آب اضافه میکنم . و یک ساعت بعد از اون عناصر کمیاب - ید - استرونسیم و منیزیوم و پتاسیم (( البته با توجه به میزان مصرف و بعد املاح رو به صورت یه تا دو روز در میان استفاده میکنم- البته ربطی به تغذبه ریفها نداره))
1) کورال فلوید
2) ریف اسنو
3) مارین اسنو
4) ریستور
اکواریومتون بسیار زیباست و ریفها و ماهیهایی هم که انتخاب کردید بسیار قابل توجه و زیبا هستند.ان شا الله سلامت باشند. همونطور که سعید جان توضیح دادن غذایی بسیار خوبی رو پیشنهاد دادن.به تدریج اگر این مدل غذادهی رو پیاده سازی کنید اکواریومتون همیشه سلامت خواهد بود به امید خدا.
سعید جان البته بهتر بود این نکته رو هم اضافه میکردید که این حجم از غذای ریف باید متناسب با تعداد ریفها و احتیاج اکواریوم انتخاب بشه چون اگر بیش از حد غذا استفاده بشه مخصوصا اگر سیستم تانک بهش عادت نداشته باشه سیکل اکواریوم رو بهم میریزه و باعث افزایش ترکیبات نیتروژنی در اب خواهد شد.با این مدل حتما ب سیستم قوی حذف نیترات مثل یه رفیجیوم قوی احتیاج خواهد بود در کنار سامپ قوی.
خیلی از این غذاهای کمکی باید در طی یه بازه ی زمانی طولانی به تدریج زیاد بشه تا اکواریوم خودش رو تطبیق بده.
از اون طرف عناصر هم همینطور هست و باید با توجه به میزان مصرف و نوع ریفها انتخاب بشه چون برخی عناصر اگر بیش از حد اضافه بشن تاثیرات نامطلوبی روی موجودات تانک و ریفها خواهند داشت.
با توجه به اینکه اکثر ریفهای اکواریوم انرژی خودشون رو بیشتر از فتوسنتز تولید میکنند بازم به نظرتون به این حجم از تغذیه خارجی نیازی باشه؟
یه نوع پلیپ هست که بهش پلیپ glove polyp یا هشت شاخه ای میگن .ریف خیلی خوب با سطح نگهداری ساده است که نور و جریان متوسط به زیاد میخواد.به ید و عناصر کمیاب هم احتیاج داره.رشدش هم مثل اکثر پلیپها زیاده .این هم یک ریف که اسمشو نمیدونم و اگه کسی بگه ممنون میشم
http://up.parsipet.ir/uploads/13547333613.jpg
![]()
سلام آقا سعید ممنون از لطفتونخیلی خوشگل شده تانکت مبارک باشه .
1) کورال فلوید
2) ریف اسنو
3) مارین اسنو
4) ریستور
به کمک شماها داره کم کم بهتر میشه
ببخشید فلاور پات کدومه؟
عناصر کمیاب - ید - استرونسیم و منیزیوم گرفتم روشون نوشته هفته ای یک بار اضافه کنم
شما میگین زیادش کنم یا تقسیم بندی کنم به روزانه؟
خیلی عالی به سلامتی انشاالله
خیلی خوشگل شده تانکت مبارک باشه .
1) کورال فلوید
2) ریف اسنو
3) مارین اسنو
4) ریستور
با توضیحاتی که اقا سعید دادن بنده نباید تو فکر ریف باشم ..من که شب خونه هستم .. روزها اهل بیت روزی یه بار غذا میریزن تو تانک برای ماهیها .. با کلی منت و داد و بیداد .. حال این برنامه رو بدم به هش ... دیگه خودم رو هم راه نمیدن ..
خوش به حال کسانی که تانکشون تو محل کارشونه ...
راستس اقا سعید تانک شما کجاست ؟ کی به هشون غذا میده ؟ ببخشید فضولی نباشه ...
کلا میشه از غذا ریز اتومات برای ریفها هم استفاده کرد ؟ مخصوصا با برنامه ای که شما دادید ؟
با تشکر.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.