ال ای دی 10000 تا 12000 رو از کجا تهیه میکنی ؟
ال ای دی 10000 تا 12000 رو از کجا تهیه میکنی ؟
من فکر میکنم منظور آقا سعید این بود که شما ال ای دی 10000 تا 120000 را نمیتونید تو بازار پیدا کنید و اگه باشه و کسی مدعی باشه که هست باید دیتا شیت معتبری داشته باشه
یادمه ال ای دی سان رایز (اگه اشتباه نگفته باشم) دیتا شیتی که فروشنده ارائه میکرد ساختگی بود و وجود خارجی نداشت
سلام من میخواستم این چند تا طرح رو یکیشو برای سیستم نوری تانکم انتخاب کنم ویکیشو بسازم به نظرتون کدومش بهتره؟
در ضمن همه ای ال ای دی هایی که من میخوام بسازم دارای دیتا شیت در سایت شرکت هستن و کاملا مطمئن.احتمالا کل ال ای دی ها رو از شرکت Epiled و brigelux که فقط سفیدش موجوده و شرکت ادیسون به طور ترکیبی استفاده خواهم کرد.
اینها از روی شرکت orphek برداشتم :
اینها هم چند طرحه دیگه:
![]()
سلام
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه کمکی کنه کدومشو بسازم؟؟؟
ممنون
سلام
من مشهد نیستم و اگه نظر من رو میخوای باید تا آخر هفته صبر کنی چون اینجا به نت دسترسی ندارم
Send by Tapatalk
دوستان منم دنبال سیستم led میگردم ولی چون سایز تانک من با سایز تانک دوستمون یکی هست دیگه سوال مجدد نمیکنم و همین تاپیک رو پیگیری میکنم که از نتیجش استفاده کنم .اینو گفتم که مارو یادتون نره . یه سوال درباره epled داشتم که مناسب آبشور هست یا نه . تقریبا همه همین مدل رو برای آبشور دارن
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام آقای دوستان به خصوص آقای نوروزی میخواستم بگم حالا تا شما برگیردین مشهد تا عکسارو ببینید من یه مطلبی رو مینویسم تا شاید همین کمکم کرد و پاسخم رو گرفتم.
من قصد دارم الگوی سیستم نور ال ای دی خودم رو از روی شرکت خارجی به نام atlantic orphek بردارم که این شرکت دو نوع ای ای دی داره:توجه کنید گفتم فقط الگو چون این شرکت از ال ای دی Bridgelux استفاده میکنه که تو ایران نیست و فقط من چیپ 6500 کلوین اون رو دیدم که اونم نمیدونم اصله یا نه؟؟!!
اولین سیستم نوری این شرکت دارای مشخصات زیر میباشد:
30 عدد سفید 14000 الی 16000 کلوین که هر ال ای دی 100 لومن نور داره
22 عدد ال ای دی آبی 450 نانومتر-460 نانومتر
4 عدد قرمز 640 الی 660 نانومتر
4 عدد یووی 410-420 نانومتر
و به همراه لنز 120 درجه و توان کلی 120 وات و نوردهی 9000 لومن که همه ال ای دی ها 3 وات میباشن .
مدل دوم اون فقط دارای نور سفید و آبی میباشد و نور قرمز و بنفش رو نداره.
ممنون
دوستان و اساتید جواب من و دوستمون رو نمیدن ؟ (یه مشکل مشترک برای ساخت led)
سلام
این طرح به نظر جالب میاد ، شما میتونی با سه تا نایمر حالت طلوع و غروب رو هم به وجود بیاری
تو عکسهایی هم که گذاشتی یه نور ترکیبی با یه چینش مرتب و منظم هستند که همین طرح رو بتونی با اون نظم پیاده کنی عالی میشه
حالا اگه مطلب خاصی هست همون پستت رو نقل قول کن تا همفکری کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)