چون نمیشه برای هر تانک سیستم فیلتراسیون جدا گذاشت برا همین کل سیستم رو به هم متصل میکنن تا آب در کل سالن در چرخش باشه
چون نمیشه برای هر تانک سیستم فیلتراسیون جدا گذاشت برا همین کل سیستم رو به هم متصل میکنن تا آب در کل سالن در چرخش باشه
اخه چرخش اب به چه درد میخوره؟ ایا در حین چرخش اب فیلتر میشه؟(پس سیفون چی؟)
بله
آب که از فیلتر اصلی عبور میکنه میره توی تانک ها و دوباره برمیگره
این سیستم خوبی که داره اینه که از یه فیلتر استفاده میشه و تمام تانک های سالن شرایطی مثل هم دارن که این خیلی کمک میکنه به تکثیر ماهی هایی مثل دیسکس
از چه متریالی واسه سامپ استفاده میکنن که کاربردی باشه؟
سلام دوستان یسری عکس از یکی از فارم های خارجی براتون میزارم خودش گویای مطالب هت و خیلی چیزا میشه ازش یاد گرفت
کما این که این عکس ها میتونه باعث ایجاد ارائه مطالب و بحث های مفید بشه
ادامه عکس ها........
خیلی جالبه بچه ماهی ها رو تو ظرف های پلاستیکی نگهداری میکنن
پاینده و شاد باشید
مهدی
خیلی زیبا بودند . دلم واسه تکثیر تنگ شد . باور نمی کنید چه حسی داره وقتی ماهیهای ریز دارن غذا می خورن .
فقط یه دقتی بکنید به ظرفهای فکر می کنم پلاستیکی که واسه بچه ماهیها گذاشتند . کسی از دوستان چنین ظرفهایی رو در بازار یا جایی دیده . من کلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم . مطلب بعدی کیفیت بد آبها هست . بابک عزیز نظرت در این مورد چیه ؟ یا دقیقا بعد از تغذیه گرفته شده و یا اینکه آب دارای ماده ای هست!! البته من دوستی داشتم که به آبش یه نوع ویتامین می زد که آب رو بد رنگ می کرد . نمی دونم اینم موضوعش اینه یا نه !
سلام
جناب رضایی به نظر من در نگهداری ماهی ها هیچ لذتی بالاتر از تکثیر نیست اونم تکثیر دیسکس
در مورد ظرف ها راستش منم ازشون ندیدم به نظر پلاکسی گلس میاد فکر کنم بشه از تانک های کوچیک پلاکسی گلس استفاده کرد
در مورد آب باهاتون موافقم خیلی کدره مخصوصا تانک بچه ماهی ها البته یکی از دلایلش هم میتونه این باشه که آب هیچ گردشی نداره و هیچ فیلتراسیونی در کار نیست
بچه ماهی ها رو تا چه سایزی تو این ظرف های پلاستیکی نگه میدارن؟و فکر میکنید تانک هایی که تو عکس آخر هست تا چه سایزی مورد استفاده قرار میگیره؟(دوستان لطفا تو بحث شرکت کنن مخصوصا بابک عزیز)
البته ببنید مطمئنا با اینکه گردش و فیلتراسیون آب نداریم ولی مطمئنا روزانه دو یا سه بار آب اونها عوض میشه . من تنها دلیل این امر رو موادی می دونم که به آب می زنند . حالا این مواد چی هست رو نمی دونم . چون با این حجم ماهی و غذایی که به اونها می دند شوک آمونیاک خواهیم داشت لذا حتما تعویض آب ضروری هست . در مورد مدت نگهداری بین 1 تا 2 ماه با سیفون های مرتب میشه نگهداری کرد تا به سایز 1 تا 1.5 اینچ برسند و ضعیف ها مشخص شوند .
ظرفهای پایینی شیشه هست . می دونید دلیل خوبی ظرفهای پلاستیکی چیه . معمولا در سیفون آب در سایز های زیر 1 اینچ مشکل داریم . حرکت دادن این ظرفها خیلی راحت تر هست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)