من از یک بنده خدایی پرسیدم گفت لونه اگه عروس اماده نیست بزار چون عروس هر وقت خبری باشه وارد لونه میشه در غیر این صورت نمیره
این حرف درسته؟
من از یک بنده خدایی پرسیدم گفت لونه اگه عروس اماده نیست بزار چون عروس هر وقت خبری باشه وارد لونه میشه در غیر این صورت نمیره
این حرف درسته؟
خوندنش بهتر شده قبلا ساکت بود اما الان راحت میخونه به زوی لونه میزارم
دوستان یک سوال میشه هر کسی ابعاد لونه ای که استفاده میکنه بگه ابعاد استاندارد ندید مثلا 25*25*25 بگید خودتون چه ابعادی استفاده میکنید؟
اراک هروقت خواستید ببرید دامپزشکی فقط بب ید دامپزشکی کاوه... یه اقایی به نام حقدین فکر کنم.کارش خوبه. جوراب چی چیزی از عذوس سر درنمیاره. فقط کاوه
_---------------
جوجه عروسم هنوز مدفوعش طبیعی نشده. نزدیک ۲ماهه دون میخوره. حالت اهکی کرم رنگ هست.
تخمه ک نمیخوره. ارزن +نون+برنج+ماکارانی میخوره. میوه زیاد نمیخوره.
چکار کنم؟ ببرم دامپزشکی؟
و اینکه چطوری اموزشش بدم مدفوعش رو تو قفس کنه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ویرایش توسط sami_villa : 2nd August 2014 در ساعت 09:05 PM
سلام من یک عروس هلندی 25روزه دارم بهش سرلاک هویج آپز با سیب موز و تخم آفتاب گردان میدم.میخواستم بدونم میشه در کنار سرلاک میوه هم بدم؟ چه میوه ای؟ کی از تو کارتن بیرون بیارمش بزارم داخل قفس؟
سلام.دوست عزیز لطفا سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنید.ضمن اینکه تجربه ی سایر دوستان خیلی میتونه کمکتون کنه با مطالعه ی این تاپیک http://www.parsipet.ir/thread6725.html
دوستان عروس هلندی ماده من دو روز پیش دوتا پر بلندش و دوتا پر کوچیکش افتاد اما از اون روز تا الان دیگه پراش نریخته بنظرتون تویه پر ریزیه یا پر ریزیش تموم شده ؟ اخه اون اولا که خریدمشون کف قفس پرهای کوچیک می افتاد اما اصلا فکرم بسمت پر ریزی اینا نرفت چون اولین باره پرنده خریدم و بی تجربم![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)