چندتا داروي ديگه لازمه بگيريد. اگر واقعا مسموميت باشه ، درمان خانگي امكان پذير نيست ، فقط يكسري داروها خوراكيه ، بقيه بايد تزريق بشه و شلاته تراپي ، سرم تراپي و درمان حمايتي به همراه انتي بيوتيك كه گاهي تا چند هفته طول ميكشه و بايد تحت نظر باشن. شما به هيچ كدوم دسترسي نداريد و مسمويت يك مورد جديه . دامپزشك از روي علايم ظاهري و شرح حالي كه ميگيره ( اگر لازم شد ازمايش) متوجه نوع مسموميت ميشه .
موقعيت حساسي دارن و اين نوع درمان از راه دور غير ممكنه . لطفا با دانشكده دامپزشكي تماس بگيريد . اگر به اين جويدن ها ادامه بدن زنده نميمونن. نميتونيد يه محيط امن بيرون از قفس براشون درست كنيد كه از قفس در بياريد ؟ جايي مثل پاسيو كه اطرافش با توريهاي ضخيم پلاستيكي پوشيده شده باشه.
سلام خسته نباشین طوطیا من چند روزه خیلی لاغر شدن بعضی موقه هم میخوابن نمیدونم چرا اینجور شدن به دامپزشک گفتم گفت سرما خوردن بم یه چیزایی داد تو آبشون ریختم ولی اثر نکرد واسشون مولتیویتامین مارک پادوان گرفتم با غذایه مخصوص ولی عنوز اثر نکرده لطفا راهنمایی کنین
Sent from my SM-J710F using پارسی پت mobile app
اینارو واسشون خریدم بشون میدم ولی خیلی لاغر شدن
نه بش علاعمو گفتم گفت سرما خوردن هیچکدوم از این علاعم رو ندارن ولی الان ۱ هفتهای میشه که لاغر شدن وه یه خورده میخوابن
واسشون برگ درخت نخل گذاشتم همه رو بردن تو لونه دیروزم جفت گیری کردن
ممکنه بخاطره تخم گذاری باشه؟
واسشون از نظر غذا اصلا کم نمیزارم امروزم بشون سفیده تخمه مرغ با یکم زرده دادم
خب دوست عزيز اون علايم چي بوده كه به ايشون گفتيد ؟ مگه ميشه هيچكدوم از مشخصاتو نداشته باشه ولي سرماخورده باشن؟ !! داروي تجويزيزشونم نفرموديد!
جفتگيري انرژي بر هست ولي نه اونقدري كه لاغرشون كنه و خواب الود بشن. توضيح كامل نداديد. الان اشتهاشون خوبه؟ عادت به جويدن ميله ها ندارن؟ زير شكمشونو نگاه كرديد كه برامدگي داره يا خير؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)