سلام به همه دوستان
3 روزه احساس میکنم یکم خیلی کم از باله های بالا دیسکس ریخته
علایم دم ریزی و.... چیه
و باید چکارشون کنم
یک ذره باله ریزی دارن
سلام به همه دوستان
3 روزه احساس میکنم یکم خیلی کم از باله های بالا دیسکس ریخته
علایم دم ریزی و.... چیه
و باید چکارشون کنم
یک ذره باله ریزی دارن
سلام به شما دوست عزیز:
ببین دوست من اولین اشتباهی که کردی این هست که دیسکس را با گلدفیش نگهداری میکنی این یعنی مساوی با افتضاح شدن آب از نظر همه چیز و وقتی شرایط آب بهم بریزه یعنی دیسکس شما با مشکل روبرو خواهد شددر ضمن اگر اشتباه نکنم در جایی ظاهرا فرموده بودید که دیسکس نگهداریش خیلی ساده هست و من با گلدفیش نگه داشتم و تا دمای 25 هم اونو تطبیق دادم!!!!! با اوردن دمای دیسکس تا 25 یعنی اینکه راه رو برای همه بیماریها باز کردید تا وقتی دیسکسهایتان با گلدفیش هستند و شرایط آب خوب نباشه نه تنها پوسیدگی باله ها بوجود میاد حتی راه برای بیماریهای انگلهای روده ای باز میشه و ماهیتون غذا نخواهد خورد و همچنین گلدفیشها بعلت ولع زیاد در خوردن غذا اصلا نمیزارند غذا به دیسکس برسه اول شما اصول نگهداری دیسکس را مطالعه نمایید. اگر خوب بود باور کنید منم دوست داشتم که همراه دیسکس تعدادی گلدفیش نگهداری کنم
ارادتمند شما بابک
ممنون بابک جان
اون که گفتم برای امتحان فکر کنم 10 روز بود الان 30 درجست
گلدفیشا رو هم این هفته میفروشم
ایشاا... این هفته فروختم سیفون سنگین اب میکنم بعد دوباره دیسکس میخرم
فقط الان دو دلم که دیسکس رو با نئون بریزم که دو نوع ماهی باشه یا فقط با دیسکس![]()
راستی برای این ماهیم که لاغر شده چی تجویز میکنید؟
سلام :
بله همین امتحان باعث این شده !!!!
تنها راه فعلا رد کردن گلدفیشها و ایجاد بهترین شرایط برای ماهیها از نظر فیلتراسیون و همچنین در ابتدا ماهی رو در نظر بگیرید آیا اصلا چیزی نمیخوره ؟حتی کرم منجمد و آرتمیا؟درسته کرم منجمد مناسب نیست ولی در بعضی مواقع برای اینکه ماهی از گرسنگی تلف نشه مجبوریم کرم منجمد بدیم بعد مدفوع ماهی رو چک کنید ببینید برنگ سفید هست یا نه؟در صورتی کرم منجمد یا آرتمیا خورد با کمی ویتامینهای برندهای معروف آغشته نمایید بعد بهشون بدیددر ضمن آیا از مخلوط دل براشون استفاده کردید؟
به هر حال شرایط ماهی را در نظر بگیرید
ویرایش توسط B@B@K : 14th November 2013 در ساعت 10:06 AM
سلام به همه دوستان
تو یک جا خوندم که سولفات منیزیم برای ماهی ها (دیسکس) اشتها اوره
میخواستم ببینم این درسته و اینکه اگر درسته روش مصرف رو بگید
ممنون
خب برای ماهی هایی که مریض نیستند مشکلی نداره بریزم؟
با سلام
اساتيد ودوستان بخصوص بابك اژيده عزيز لطف كنيد راهنمايي كنيد
امروز صبح ديدم ديسكس ها همه يه گوشه جمع شدند بعضيا شوت تيره و بصورت مايل خوابيدند.
كارهاي زير را انجام دادم
سيفون بالا بردن دماي اب تا32درجه افزودن نمك
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)