سلام دوستان من میخوام یه تایپیک برای آکواریومم درست کنم .باید کدوم قسمت برم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من میخوام یه تایپیک برای آکواریومم درست کنم .باید کدوم قسمت برم لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان خسته نباشید
ممنون میشم به این سوال که خیلی برام مهمه جواب بدین:
من یه تان 50*45*45 با سامپ پشت درست کردم و میخوام فقط جهت نگهداری ماهی و شقایق ازش استفاده کنم (مرجان نه که سختی خودشو داره و هزینه بالایی داره) اما سوالم اینکه میتونم برای راه اندازی تانک از آب شهر استفاده کنم چون تهیه آب RO خیلی برام سخت میشه و اگر راه حلی دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
روزتون بخیر
من میخوام یه اکواریوم به ابعاد طول 150 عرض 70 و ارتفاع 60 درست کنم
میخوام واسه کاهش هزینه خودم کاراشو انجام بدم
اگه واسه ساخت استند و کمد طرحی الگویی یا نظری دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
ابعاد سامپ واسه این تانک باید چه قدر باشه؟
قوطی چه ابعادی واسه ساخت استند باید استفاده کنم ؟ و ....
در ضمن میخوام یه قسمت پنل برق درست کنم که کنترل موج ساز و ... اونجا نصب کنم
سلام دوستان
من تانک 50*45*45 راه انداختم حدود 1ماهی هست که داره کار میکنه خداروشکر.
عکسهاشم بزودی زود میزارم
اما یه مشکلی دارم اینه که تو سامپ قسمت خروجی آب که واتر پمپ داخلشه نمیزاره به نصف برسه یهو آب به ته سامپ میرسه و من باید باید آب تو سرریز آب اضافه کنم و این معضلی شده هرچیم فکر میکنم متوجه نشدم چرا این مشکل بوجود میاد تو قسمت خروجی آب به تانک
ابعاد سامپ طبیعتا 10*45 هست سایز تانک هم که گفتم کلا 50*45*45
دیشبم اومدم خونه دیدم آب بعد از 5روز یعنی دقیقا 13 فروردین که آب تو سامپ ریختم دیشب رفتم دیدم سطح آب اومده پایین نزدیکه واتر پمپ و داره هوا وارد تانک میشه و این منوخیلی ناراحت میکنه چون تنظیم سطح کف اسکیمرو هم بهم میریزه. همین دیشب دوتا پارچ آب اضافه کردم تا سطح آب سامچ درست شد باید چیکار کن بنظرت؟
فعلا همین یدونه عکسو دارم وقت نکردم عکس بگیرم چون نور هم افتاده شرمنده عکس زیاد خوب واضح نیست
ممنون از راهنماییتون
![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)