من برا راه اندازی اب مقطر پیدا کردم لیتری 150تومن با تی دی اس صفر خوبه بنظرتون؟
سلام
برند دلتک از همه معروفتره و بعد ردسی و بعدش هم چینیها تقریبا در یک رده هستن مثل ریف اختاپوس که چینیه ولی کیفیت خوبی داره ، شما برای فیش اونلی دقیقا همون لیتراژ تانک رو باید اسکیمر بگیرید ولی برای ریف تا سه برابر قوی تر باید بگیرید
به فارسی سرچ کنید نسیم یاس اونجا انواع اسکیمر با قیمتهاش و لیتراژهای گوناگون رو داره
اینم لینک عکسهای شور
https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=95
سلام دوستان میخواستم بدونم شما جطوری اب اکواریوم رو کف کش میکنید من اکواریومم ۸۰۰ لیتر اب میگیره و ه دفه باید ۲۰۰ لیتر رو تعویض کنم شما این ۲۰۰ لیتر اب رو چطوری منتقل میکنید تو اکواریوم من تو ۱ سطل دارم اونجا نمک میزنم بهش و میزارم ۱ روز میمونه ولی برا اینکه بخوام بریزمش تو اکواریوم مشکل دارم چون شلنگ هم که میزارم و مک میزنم چون سطح اکواریوم بالاتر از این سطل هست اب نمیره بالا این شده ۱ مشکل برا من میخواستم بدونم شما جطور این کار رو انجام میدین وسیله خواصی هست برا این کار؟
سلامسلام دوستان میخواستم بدونم شما جطوری اب اکواریوم رو کف کش میکنید من اکواریومم ۸۰۰ لیتر اب میگیره و ه دفه باید ۲۰۰ لیتر رو تعویض کنم شما این ۲۰۰ لیتر اب رو چطوری منتقل میکنید تو اکواریوم من تو ۱ سطل دارم اونجا نمک میزنم بهش و میزارم ۱ روز میمونه ولی برا اینکه بخوام بریزمش تو اکواریوم مشکل دارم چون شلنگ هم که میزارم و مک میزنم چون سطح اکواریوم بالاتر از این سطل هست اب نمیره بالا این شده ۱ مشکل برا من میخواستم بدونم شما جطور این کار رو انجام میدین وسیله خواصی هست برا این کار؟
من تو کمد یه آکواریوم دارم برای ذخیره و داخلش واترپمپ گذاشتم و به وسیله یه عصایی به لبه تانک آویزونه شلنگ و هر موقع لازمه فقط کلید واترپمپ رو میزنم و حتی برای این تانک ذخیره شناور هم گذاشتم و بعد اینکه آبش تموم میشه شیرش رو باز میکنم و از دستگاه ro خودش پر میشه و بعدش قطع میشه
سلام دوستان من ماهی هامو همه رو رد کردم دوتا دلقک پرکولا و 1دونه کرم لوله ای گرفتم شب اول خوب بود گلش همیشه بیرون بود فردا صبحش ستاره چسبید بهش ترسید رفت تو الان که ستاره ازش جدا شده گهگاهی میاد بیرون ولی به مدت طولانی میره تو لولش دلیلش چی میتونه باشه؟چی کار باید انجام بدم؟![]()
سلام
استرس بهش وارد شده و احتمال هم داره از مواد بدن ستاره بهش رسیده باشه و بهتره با موادی مثل مدیا کورال حمامش بدی
این مدیایی که میگی علیرضا جان چی هست میشه بیشتر توضیح بدی؟
ممکنه بعد از چند روز خوب میشه به حالت اولش برگرده
آخه فقط وقتی چراغ خونه کاملا خاموش میشه چند دقیقه میاد بیرون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.