معمولا وقتی ماهی بدین شکل در میاد یعنی هم ورم داره و هم بالطبع غذا نمیخوره درمان ترکیبی مترو به همراه سیپرو میتونه گزینه مناسبی باشه ولی شما کاش هر 25لیتر یک قرص مترو میزدی و هرروز 90درصد سیفون و دوباره دوز کامل دارو رو میزدی(تا 7روز) دمای آب هم بین 32-33 و در نتیجه باید هوادهی هم بسیار عالی باشه اگر جواب نگرفتی دنبال درمان ترکیبی که در چند سطر قبل عرض کردم بروید و از سیپروفلوکساسین هم هر قرص 250رو برای 30-35 استفاده نماییدالبته همانطور که میدانید برای درمان هر نوع انگلهای داخلی از این نوع بهتر است کهدر درمان ماهی بین 24-48 ساعت از نمک اپسوم همون سولفات منیزیوم به ازای هر 40-45 لیتر دو قاشق چایخوری استفاده شود و بعد درمان اصلی شروع شود
ویرایش توسط B@B@K : 9th November 2013 در ساعت 12:25 PM
سلام
من یکی از دیسکسام غذا نمیخوره و باله های بالا و دمش یکم ریخته تو هر فرومی گفتم جواب ندادن میشه بگید چکار کنم
به یکی از دوستام که تو زمینه دیسکس کارش درسته گفت از دست رفته دیگه انگل داره نمیتونی خوبش کنی
راهکاری داره؟![]()
سلام
دلیل جوش های سفید روی بدن دیسکس چی میتونه باشه ؟
یکی از مولد های من توی تانک تکثیر چنتا از این نوع جوش زده
دمای آب 30
روزانه سیفون آب هم دارم
برای درمان باید از دارو استفاده کنم یا اینکه خودش کم کم خوب میشه ؟
سلام
من یکی از دیسکس هام اخیرا میره یه گوشه قایم میشه غذا هم نمیخوره الان 6 روزه سایزشم 5 اینچه و وقتی هم میاد بیرون با سرعت میره این ور و اون ور یه مقداری هم باله هاش به نظرم پوسیدست ........رنگش سیاه نشده و مدفوع سفید هم کلا ازش ندیدم چون چیزی نمیخوره امکان گرفتن عکس نیست چون همش قایم میشه
سلام:
همانطور که خودتون میدونید جوش میتونه توسط برخی از عوامل بوجود بیاد من خودم مترونیدازول رو پیشنهاد میکنم ولی آموکسی سیلین هم کار ساز هست
در بخش زیر هم میتونید مفصل ببینید
http://www.parsipet.ir/thread10550.html
چند روزی که غذا نمیخوره یکم لاغر شده ولی زیاد نه باله بالاش و دمش ریخته
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)