سلامسلام دوستان
یک سوال داشتم موج ساز سوبو مدل wp-50m واسه آب شور مشکل نداره بزارم
Sent from my SM-J710F using پارسی پت mobile app
روی جعبش رو بخونید اگه زده برای آب شور مشکلی نداره و یا شافت وسطش رو به آهن ربا بچسبون اگه جذب نشد درسته و اگه جذب شد بدرد نمیخوره
Send by tapatalk
سلام دوستان باز ي سوال داشتم اكواريوم من
دو هفته هست راه اندازي شده لايوراكام هم قهوه اي شده شن ها هم جلبگ قهوه اي زده علتش چيه؟
اين هم عكسشون
Sent from my iPhone using Parsipet
دوستان برای جلوگیری از جلبک قرمز رو لایو راکی که تازه گرفتم حدود دوهفته میشه و این جلبک های مزاحم دارن زیاد میشن چیکار باید انجام بدم؟؟؟؟![]()
دوستان واتر پمپ اكواريوم من هر چند دقيقه از لوله ي ورودي حباب هاي ريز زيادي ميده داخل تانك بعد صاف ميشه دوباره چند دقيقه ك ميگزره دوباره حباب ميده لوله هارو هم چك كردم جايي هوا نميكشه امكان داره خوده واتر پمپ هوا بكشه؟ كلافم كرده ممنون ميشم جواب بديد سوال قبلي رو هم
دوست عزیز زیاد خودتون را درگیر نکنید تا یکی دو ماه اینها هستند هرچی هم تمیز کنید باز چند روز بعد دوباره جلبک میزنه وتو راه اندازی تانک عادیه شما فقط به فکر این باشید که شرایط اب،نور وجریان را به حالت نرمال در بیارید
Sent from my iPhone using parsipet
دوست عزیز مسلما بخاطر واتر پمپ نیست یا از ورودی تانکه اگه بالاتر از سطح اب باشه یا هوا وارد واتر پمپ میشه که میتونه از اسکیمر یا سرریز خانه واتر پمپ باشهدوستان واتر پمپ اكواريوم من هر چند دقيقه از لوله ي ورودي حباب هاي ريز زيادي ميده داخل تانك بعد صاف ميشه دوباره چند دقيقه ك ميگزره دوباره حباب ميده لوله هارو هم چك كردم جايي هوا نميكشه امكان داره خوده واتر پمپ هوا بكشه؟ كلافم كرده ممنون ميشم جواب بديد سوال قبلي رو هم
Sent from my iPhone using parsipet
سلام دوستان
جراح ناسو من ٢ روزه رفته پشت لايوارك در نمياد بيرون چيزي هم نيست ك بخواد باعث استرسش بشه علتش چيه؟
مرسي
سلام
ترجبه شخصی من اینه که وقتی ماهی میخواد بمیره میره قایم میشه متاسفانه ، با میگو و مولتی ویتامین تقویتش کنید ، خدا کنه اینجور نباشه و علت دیگه ای داشته باشه
بله درسته اقاي نوروزي متاسفانه جراح ناسو مرد!
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
سلام
دوستان پروانه نوار مسي رو چجوري غذا خور كنم من اين ماهي رو خيلي دوست دارم نميتونم ازش بگذرم
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.