سلام
دوستان چند تا سوال داشتم که ممنون میشم کمک کنید
عروس من حدود 2.5 ماه داره که نر هم هست
صبح زود ساعت 7 صبح تقریبا بلند که میشه جیک جیکش شروع میشه تا حتما از قفسش بیاری بیرون باز یه خورده تو خونه چرخ میزنه باز ببریش قفس حوصله اش سر میره میاد بیرون خیلی دووم بیاره 2 ساعت هست... شب ها هم که حتما باید یه شال و روسری روش بدی تاریک بشه بخوابه تا صبح صدا نده...
1- چیکار کنم به قفس عادت کنه
2- ایا وقتی تنها هست داره صدا میده بهتر نیست تو قفسش یه اینه بزارم خودش رو ببینه ؟
پیشاپیش تشکر
سلام
من یه کاکتیل سرنگی دارم که گاهی اوقات یه گوشه قفس میره و یه صدای خخخخ خخخخ از خودش در میاره نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی انگار میخواد جیک جیک کنه صداش در نمیاد
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
یعنی مشکلی داره ؟
نفیسه جان اسباب بازی؟
امروز به سیخ جارو گیر داده بود چند تای کندم ریختم تو قفسش ببعضی موقع ها بهش گیر میده به ریشه های قالی کنترل تلوزیون خیلی گیر میده... به چیز های نخی هم گیر میده اسباب بازی چی بزارم ؟
اینه رو پس نمیزارم.
شب ها ساعت چند باید بخوابه ؟ الان ساعت 11:30 هست همین الان روش رو دادم تقریبا صداش قطع شده هی نمیخواد بیاد بیرون و داره نوکهاشو به هم میزنه نمیدونم گشنشه .. تنشنشه که بعید میدونم چون هیمن الان 4 بار اب خورد قبلش هم کلی ارزن و جوانه گندم و تخم افتابگردون بهش دادم... و از دستش تونستم خلاص بشم و اومدم اینترنت
سلام
نمیدونم موضوع رو تو تاپیک مرتبط مطرح کردم یا خیر , از مدیر محترم خواهشمندم اگر بد جایی پست رو زدم انتقال بدن.
دوستان من یه عروس هلندی دارم که نر هست خیلی هم بازیگوش به قول فروشنده متولد 7-9-90 هست
از پری روز خیلی میپره یه هویی هم از رو کنجکاوی میپره پرهای دمش کلا 3-4 تا نبود که وقتی من خریدم طی 1 هفته همش ریخت و هیچ پری نداشت دمش و یه شا پر هم سمت چپ داشت الان 3-4 تا شا پر در اورده با پرهای کنار شاپر + 4-5 تا پر هم دمش در اورده که حدود 4 سانتی متری رشد کرده از دیروز 3 بار به شدت خورده تو دیوار نمیدونم باید چیکار کنم ایا باید پرهاش رو چیند ؟ اگر بچینی 1- دردش نمیاد 2- ایا پرهاش دوباره رشد میکنه یا خیر دیگه هیچوقت پر در نمیاره ؟ من اصلا تجربه ندارم نمیدونم چیکار باید بکنم خواهشمندم کمک کنید این وضع ادامه داشته باشه ضربه مغزی میشه بیچاره از رو شیطونی یهویی بلند میشه میپره
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)