اقای شادکامی یه سوال دیگه دارم قول میدم حالا حالاها سوال نکنم[emoji23][emoji23][emoji23]
شما فرمودید واسه رفیجیوم ماسه نریزید بهتره چون باعث ایجاد بیماری میشه ولی من تو یوتیوب نگاه میکنم اکثرا ماسه ریختند که ماسه هم محلی برای تجمع باکتریه
میشه یکم برام توضیح بدید در موردش
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقای منصوری دوست عزیز باعث خوشحالی خودم هست که بتونم یه سوال را جواب بدم ،ان شاالله امدیم گلپایگان جبران میکنیم [emoji3][emoji3][emoji3]شن تو رف باعث بیماری نمیشه بلکه یه مشکلاتی میتونه درست کنه مثل تجمع اشغالها ،مشکلی که خود من دارم وهر مدتی یکبار باید گیاهها را هم بزنم وسیفون بزنم بعدشم باید گیاهها را ببندم به یه لایوراک .ابی که سیفون هم میکنم بخاطر جریان کم وجابجا نشدن شنهای رف ،رنگ سیاه وبوی خیلی بدی میده .در صورتی که این موارد در رف شما وجود ندارد وبسیار تمیز میباشد.در مورد محلی برای تجمع باکتری ،که الان با روش منابع کربنی اینقدر باکتری هست که نیاز به این کار نیست ،درغیر این صورت هم همون لایوراکهاوشنهای اک کفایت میکنه.
من خودم شخصا تو اک جدیدم به هیچ عنوان از شن تو رف استفاده نمیکنم حتی اگه برای طبیعی ماندن اک ونیاز بعضی از ابزیهانبود توی اک هم شن نمیریختم
Sent from my iPhone using parsipet
ویرایش توسط شادکامی : 21st May 2016 در ساعت 08:41 PM
سلام دوستان اراكم اومدين سري به ما بزنين خوشحال ميشيم
عزيران كسي اطلاعاتي درباره انتياس توكا داره؟
والا ما سفارش انتياس داديم اينو اورد مونديم تو رو در واسي اشنا بود
الان پريشب اب به اب كردم اصن نيومدن بيرون
جز كوچيكه كه يه دوري زد اما الان قايمه
بزرگ تره كه نيست اصن!
يكمي كسي راهنمايي جامع درباره اين ماهي داره؟
ممنون
سلام:
آنتیاس tuka یا بیشتر به اسم انتیاس بنفش شناخته میشه Purple Queen Anthias
در اون پستی که به شما پیشنهاد خرید آنتیاس دادم گفتم به سراغ گونه های ساده تر برید و دو تا گونه هم معرفی کردم . ای کاش به فروشنده تاکید میکردید همون گونه های مشخص رو بیاره .
این ماهی از معدود گونه های آنتیاس هست که سطح نگهداریش در حد بسیار سخت هست و فقط به متخصصین آب شور توصیه میشه . مشکل اصلی در نگهداری این ماهی هم سخت غذاخور شدنش هست.
متاسفانه چون این ماهی پلانتکون خوار هست به ندرت از غذاهای آماده تغذیه میکنه . بهتر هست با گونه های دیگه آنتیاس که غذاخور هستند باشه شاید به تقلید از اونها شروع به غذاخور شدن بکنه. شاید آرتیمیا برای این ماهی کمک کنه .
از این به بعد توصیه میکنم اگر خواستید ماهی سفارش بدید حتما به فروشنده اسم مشخص یک گونه رو بدید و هیچ وقت انتخاب رو به عهده ی فروشنده ها نذارید.
موفق باشید
سلام وقت همگي بخير
آيا ميشه درباره غذادهي به ميگوي كوهاندار يكم توضيح بدين؟ممنون ميشم.(روش غذا دهي)
ویرایش توسط Arman1380 : 29th May 2016 در ساعت 01:13 AM
سلام:
این میگو بیشتر نقش تمیزکنندگی محیط اکواریوم رو داره و از باقیمانده غذاها در اکواریوم تغذیه میکنه (نقش نظافت بدن ماهی ها رو نداره)
اگر محیط اکواریوم به اندازه ی کافی بزرگ باشه میتونه غذای خودش رو از بین سنگ ها و کف اکواریوم پیدا کنه اما برای تغذیه جداگانه میتونید از انواع غذاهای آماده یا تکه های میگو یا ارتیمیا استفاده کنید.روش خاصی هم نداره همونطور که به بقیه غذا میدید به این میگو هم غذا بدیدولی اگر مستقیم منظورتون هست میشه از گیره های اکواریوم یا یک میله مناسب استفاده کنید و تکه ای از غذا رو به سر اون متصل کنید و نزدیک محل میگو ببرید بعد خودش میاد و غذا رو میگیره . یک ویدئو جالب در مورد میگو آتشین (اسکارلت) هست که نشون میده چطوری به یک میگو غذا داده میشه :https://www.youtube.com/watch?v=CtohHBhfrsQ
ویرایش توسط حسین میرنژاد : 29th May 2016 در ساعت 02:03 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)