اگر میوه نمی خورند غذاهای مجاز دیگر را امتحان کنید. انواع سبزیجات . ذرت تازه . هویج و.....
وقتی این کار را انجام می دهند یعنی احتیاج به آبتنی دارند . من هم گاهی برای پرنده هایم که سبزی یا کاهو می گذارم که نم دار هستند می بینم حالت آبتنی می گیرند و خودشان را با سبزی مرطوب می کنند که برایشان ظرف آبتنی میگذارم
امروز ماده تخم دوم را گذاشت .
به نظرتان یک کم خیار به نر بدهم ؟
امروز خیلی آواز میخواند و مستی میکرد.
سلام درخواست فوري
دوستان بعد از فروش اون جوجه
و علاقه شديد من به عروس ميخوام يه جفت عروس مولد بگيرم بدم داداشم (سهره و قناري داره خونش )برام نگه داره تا وقتي كه فرزندم ، كمي انسان بشه
لطفا اگه ميتونين جنسيت عكسهاي زير رو بگين و اينكه كدومو با كدوم بخرم و جفت بندازم ----فوري لطفا
ممنونم
![]()
ویرایش توسط adwin : 2nd July 2014 در ساعت 04:56 PM
دوست عزیز شما اگه پستهای بنده دنبال کنید میبینید وقتی عروس گرفتم به دوستان عزیز میگفتم عروسم بد غذاست ولی من یه کاری کردم جوابم گرفتم اگه سیب رنده کنم عمرا بخورن ولی یه تیکه یا تیکه تیکه میزارم راحت میخورن یا دیدم تخمه زیاد دوست دارن غذا که میزارم چندتا تخمه میزارم داخلش از غذا هم میخرن شما غذاهایی که دوست دارن به اونهایی که لب نمیزنن با هنم میکس کنید
ولی توقع نداشته باشید سریع این رفتار تغییر بدن
شما هم اگه میبینید از اب استقبال نمیشه شما میتونید اب اسپری کنید ولی تو سر صورت نریزید
دوست عزیز اگه جفتن چه کاریه شما میخواهید یکی از این بردارید یکی از اون تا بخواهید جفتکنید حال ایا بشن یا نشن
بهتره جفتی که سالمه و سن مناسبی داره خریداری کنید دوستان تو زمینه سن کمک میکنن ولی مریضی خودتون دقت کنید
پرنده چشماش خیس نباشه ابریزش بینی نداشته باشه کتفاشو نداخته باشه مدفوع طبیعی داشته باشه وقتی میرید پیشش جنب جوش داشته باشه پاهاش نکاه کنید و....
با سلام:
دوستان میشه 3تا جوجه عروس رو همزمان دستی و رام کرد ویا سخنگو.؟؟ یا باید روی یکی کار کنیم؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)