خودت که جوابتو دادیباسلام به همگی
من یه جفت فنچ دارم
الان توی پاسیو خونمون ازادن من براشون پنبه گذاشتم پنبه هارو میبرن روی درخچه مصنوعی... تا الان نصف لونه رو ساختن تازه برای اب خوردن میان تو قفس وداخل لونه نمیرن
چکار کنم اونارو توی پاسیو نگهدام یا تو قفسشون ببرم (ولی امشب اب و غذاشونو بیرون تو پاسیو گذاشتم)
راهنمایی کنید
راستی این نشانه چیه که با اینکه لونه داشتن وتوش هم میرفتن الان که تو پاسیو ازادشون کردم خودشون با پنبه دارن لونه میسازن حالا چه کار کنم تازه لونه فنچ ها توی سوراخ هست و اونا لونه هاشونو به صورت سوراخ دار میسازند ولی فنچ های من توی پاسیو مثل لانه قناری که سقف نداره ساختند
ضروریه خرابه کمکم کنید
عجله دارم
الان که تو پاسیو ازادشون کردم
خوب وقتی فضای بازترو میبینند رو حساب قریضه به درختچه ها رجوع میکنند
درسته تو قفس زودتر به جوجه می رسی (اگه عجله داری جوجه دار شی قفس بهتره) اما لذتی که شما و این پرنده ها از ازادیه نسبی شون می برند خیلی لذت بخشتره(حسابی حال میکنی)
ایکاش منم فضای زیادی داشتم
فنچهای ما مرتب در حال زیاد شدنندو حساب از دستم در رفته و تو فکره ساخت ه یک قفس خیلی بزرگم
![]()
سلام
فنچ هاپس ازچه مدتی بعدازلانه سازی تخم می کنند![]()
بسته به شرایطه محیطه و سن و تجربشونه و البته تغذیه
دمای هوا مناسب باشه و استرس نداشته باشند و جای کم رفت و آمد و البته جفت گیری هم انجام داده باشند فنچ ماده یواش یواش لونه نشین میشه(نه اینکه زیاد رفت و آمد کنه)چند روز بعد هم به احتمال زیاد تخمارو میبینی.بازم میگم بسته به شرایط متغیره.مهمتر عادت کردن به افراد و محیط خونه.در کل جای خلوت با دمای مناسب باشن خیلی زود تخم میزارن.از 4روز دیدم تا 1ماه.ولی 1هفته رو معمولا باید انتظار بکشی.سعی کن زیاد سمتشون نری و تو لونه نگاه نکنی .
سلام
من 2 تا فتچ دارم که دو هفتست لانه سازی کردن ولی هنوز تخم نذاشتن
دلیلش چی میتونه باشه ؟
فارسی تایپ کنید لطفا
ویرایش توسط sepideh : 28th January 2014 در ساعت 12:44 PM
وحید جان سلام
لونه سازی ملاک تخم گزاری نیست اما فقط یک پیش شرطه
شما موقعی باید ذهنتون مشغول بشه که فنچ ها عمله جفتگیری رو انجام بدند و شما ببینید و از تخم خبری نباشه
من 2 تا فنچ نره 65 روزه دارم که برادرند و همیشه با هم بودند
جالبه بدونید تو یک قفسند و با وسایلی که داخله قفسه دارند لونه سازی میکنند و همه کارهایی که 2تا جفت انجام میدندو انجام میدند و نمیشه حتی چند ثانیه یکی شون رو جدا کرد برای همدیگه خودشون رو می کشند
ایا من باید منتظر تخم باشم؟؟؟
اول ببینید جفتند؟
بعدش بالغند؟
و از همه مهمتر جفتگیری میکنند!!!(معمولا پرنده نر اواز زیاد میخونه و صدای خاصی هم در میاره)
3 تا 4 روز بعد از جفتگیری منتظر تخم باشید![]()
سلام نیما جان
بله جفتگیری هم انجام دادن حدوده 10 روزه ولی از تخم خبری نیس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.