علت اینکه فلاور غذا رو خرد میکنه واز آبشش هاش بیرون میده چیه؟
نکنه سوالم رو تو قسمت دیگه ای باید می پرسیدم؟
سلام دوستان گلم میخواستم ببینم فلاور باکسی که با کیفیت بالا دارای چشم سفید باشه هم کامفا محسوب میشه یا نه؟؟؟؟؟؟
منظورم از کیفیت بالا این بود که بعضی فلاور ها هستن چشمشون سفید هست و شبیه فلاور هم هستن ولی به طور قطع نمیشه گفت فلاور هست یا نه
در کل منظورم گرید دار بود
یه سری باکس دیدم از ماهی صفحه قبل خودم قرمز تر و پر خال تر که این ها حدود دو بندن و بعضی هاشون چشم هاشون سفید هست
این ها بزرگ تر بشن رنگ چشمشون قرمز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
یه هم چیم ماهی هایی با توجه به مشخصه هایی که گفتم و پوزه ی کوتاه ارزش رسیدگی داره یا نه؟؟؟؟
اگه با همون رنگ ماهی قبل که گذاشتید هستند اره اقا ارزش دارهمنظورم از کیفیت بالا این بود که بعضی فلاور ها هستن چشمشون سفید هست و شبیه فلاور هم هستن ولی به طور قطع نمیشه گفت فلاور هست یا نه
در کل منظورم گرید دار بود
یه سری باکس دیدم از ماهی صفحه قبل خودم قرمز تر و پر خال تر که این ها حدود دو بندن و بعضی هاشون چشم هاشون سفید هست
این ها بزرگ تر بشن رنگ چشمشون قرمز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
یه هم چیم ماهی هایی با توجه به مشخصه هایی که گفتم و پوزه ی کوتاه ارزش رسیدگی داره یا نه؟؟؟؟
قیمتشون رو برای من پیغام خصوصی کنید ما میخام اگه قیمتش مناسب باشه حالا چه باکس چه مثل ماهی خودتون
جفت نشدن این ابریشمی و دراگون
شاید ابریشمی ماده نباشه چون خیلی بهش حمله میشه
میشه راهنمایی کنیین از کجا بفهمم مادست یا نر؟ خال روی باله بالایی هم که نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.