سلام.من فکر میکنم در اثر برخورد به جایی یا بال زدن ناگهای این پر افتاده باشه و جای نگرانی نداره.
قار زدنش در چه مواقعی هست؟وقتی تنها میشه یا وقتی کسی به سمتش میره؟
کلا هم یاد گرفتن و هم تولید کردن اصوات برای پرندگان سخنگو بسیار راحته مثل صدای بوق و دزدگیر و ... اما تولید آواهایی مثل صدای انسان چون سختتر هست و باید حنجرشون رو به کار بندازن سختتر هست.به همین دلیل هم به نوعی با تولید صداهای دیگه کار خودشون رو راحت میکنن و هم از زیر تمرین فرار میکنن.توی تمرین باید استمرار داشته باشید.
اینم در نظر داشته باشید همیشه اون کلمه ای که شما باهاش تمرین میکنید رو یاد نمیگیرن.خیلی از اوقات اون کلمه ای رو که میشنون و توی ذهنشون ناخودآگاه موندگار میشه رو تکرار میکنن که شاید برای صاحب طوطی هم جای تعجب داشته باشه.
سلام.این لینک نمونه های زیادی از اسباب بازی و استند هست http://www.parsipet.ir/thread10047.html
علت اینکه میره کف قفس و یا وقتی میرید سمتش قار میکشه این هست که به اعضای خونه هنوز عادت نکرده.وقتی کسی به سمت قفسش نمیره واکنشی نشون نمیده اما شما که به سمتش میرید از سلاحش که قار کشیدن هست استفاده میکنه.اصلا کنار قفسش هم میشینید؟باهاش صحبت کنید یا با دست بهش غذایی بدین؟وقتی قار میکشه سریع بلند میشید ترکش میکنید؟
ویرایش توسط فریماه : 11th September 2014 در ساعت 01:33 PM
بله عرض کردم که وقتی کسی غیر از شما سمت قفسش نمیره دلیلی نداره ازشون بترسه یا بخواد بره کف قفس.
سعی کنید رفت و آمد و رد شدن از کنار قفسش رو در طول روز بیشتر کنید که بیشتر شمارو ببینه.قفسش در چه ارتفاعی هست؟
سعی کنید بعضی اوقات بدون توجه به اون بنشنید کنار قفس و به کارهاتون برسید تا متوجه بشه که حضور شما خطری براش به حساب نمیاد.همه ی غذاهارو با دست بهش ندید.غذاهایا خوراکی هایی که خیلی دوست داره رو شناسایی کنید.میدونید چه چیزایی رو خیلی دوست داره؟
سلام دوستان، نظرتون در مورد پرهای کاسکوی من که میفته چیه؟؟
آیا طبیعیه پراش و مشکلی نداره؟
هر روز یا نهایت یه روز درمیون 2 تا پر ازش میفته؟؟
![]()
سلام.به نظر من اینکه پرها در حال ریزش هستن با توجه به رسیدن فصل پاییز که خیلی از پرنده ها پرریزی میکنن طبیعی هست و مشکلی نداره.ممکنه پرریزی خفیف یا شدید باشه که به وضعیت بدنی و پرهای طوطی بستگی داره.
اما کناره های پرها حالت جویدگی داره که ریش ریش شدن به نظرمن.منتظر نظر خانم سپیده و سایر دوستان باشین.
سلام
این کاسکوعــــه کاملا و کولن به محیط ـــه خونه عادت کرده حالا من چیکارش کنم؟؟؟؟؟
ویرایش توسط اسکندری : 11th September 2014 در ساعت 02:39 PM
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)