با سلام مجدد.
انداختمش توی تنگ.سعی کردم عکس بگیرم عکسا تار شد. ماهیمم رنگ و رو رفته شده.این نشونه هم عمومیه دوستان؟اگه نشونه خاصی مد نظرتون هست بگید خودم چک کنم.
فایترمم دم تاجه.میدونید هم که باله هاش ریش ریشه.تو چند روز اخیر دو سه تا تیکه از قسمتای ریش ریش افتاده.
سلام دوتا سوال داشتم
1- من غذای اوشن نرو نتونستم پیدا کنم الان پولکی تترا بتا میدم دیگه چه غذایی بهش بدم؟
2- من امکان استفاده از اب ro و نگهداری تا کلرش بپره ندارم ! میخوام استارتر بگیرم ! کدوم مدل بهتره؟ تترا . ایستا . اویسا ؟
سلام
غذای پولکی مورد استفاده شما مناسبه و در کنار اون میتوانید از انواع گرانولهای تترا به میزان خیلی کم در هر وعده استفاده کنید. ( فقط چند عدد).
اگر تانک شما حجم زیادی ندارد میتوانید به میزان لازم آب را در یک ظرف مناسب از قبل آماده داشته باشید و یا از آب معدنی استفاده کنید. در مورد استارتر برندهای معتبر مثل تترا اولویت خواهند داشت.
سلام
دوستان برای غدای فایتر میشه از این غذا استفاده کرد ؟
فروشگاه آنلاین نسیم یاس - محصول -کرم خونی منجمد 100 گرم اوشن نوتریشن
دوستان ببخشید شاید جایه این قضیه اینجا نباشه ولی من یه فایتر دم ریش نر دارم.تو اکواریوم 40 در 20 نگهداری میکنم.همش دور شیشه اکواریومم حباب زدست دلیلش چیه؟
واینکه کسی از دوستان فابتر ماده داره برای فروش من جفت بندازم؟اینجا تو رشت گشتم کسی ماده نداره
ویرایش توسط yasin0131 : 17th January 2016 در ساعت 11:51 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)