عکس کوتوله ای رو که فرستادم ، ایا جنسیتش رو میشه حدس زد؟ گفتن3ماهه هست
سلام . دیشب ی جفت فیشر خریدم. از جایی که خریدم 6 حفت به صورت گله ای با 6 تا لونه نگهداری میکرد. وفتی برقو خاموش کرد دوتا دوتا میرفتن تو لونه هاشون.
بگفته فروشنده سابقه یبار جوجه دهی رو دارند.
اب- ارزن درشت- یکم از این چند تخما که همه چی قاطی داره گذاشتم. براشون.
چون داشتن لونه گرم میکردن به اصطلاح ، براشون لونه هم گذاشتم.
الان یخشون باز شده. داخله لونه میرنو میان . اب میخورنو دونو سیبو تخمه. تا قبل این انگار کسل بودن.
چکار دیگه ای کنم براشون. ؟
غذایی چی بدم اماده تخم گذاری بشن. تو موقغ تخم گذاری چ کارایی کنم؟
سلام
تصميم دارم طوطي كوتوله بخرم
ميخوام بدونم سر و صداي زيادي داره يا نه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Sent from my iPhone using Parsipet
منم همین فکرو میکردم ولی با هاش مخالفم. یجفت کوتوله گرفتم دو روزه. سروصداش کم کم 2-3 برابر عروسه.
هم شیطونی کردنش. هم سروصداش.
لونه گذاشتم براشون میرنو میان پوشالارو هی جابجا میکنن. یکیشون فقط جیغ میکشه اون یکی صداش در نیاد یا خیلی کم. بیشتر از این و به اونور میپره. خیلی بده نمیشه تشخیص داد مثل عروس کدوم نره کدوم ماده. از سالن تکثیر رفتم خریدم. کف سالن پوشال ریخته بودن اینا خودشون برده بودن تو لونه و داشتن لونه گرم میکردن. ولی من این دوروزه هنوز جفت گیری ازشون ندیدم.
نزدیک 6 جفت کوتوله بود ک دو ب دو میرفتن تو لونه ک یجفتش رو گرفتم.
چقدر صبر باید کنم![]()
با تشكر animal_lover#
سلام. گفتم ک گله ای ک بود ۴ جفت باهم بودن یکی تک. برقارو خاموش کرد فروشنده. کوتوله ها دوتا دوتا رفتن داخل لونه بعد گرفته بودشون.
مگه میشه با این شرایط دوتا از ی جنسیت باهم برن تو لونه؟
ب گفته خودش جوجه هم گرفته بود از همه جفت ها. یکسری.
دیشب و امشب یکیشون تو لونه میخوابه. اون یکی بیرون.
یکیشون ب قول معروف میخونه و سروصدا میکنه یکی دیگشون کمتر صدا میکنه بجاش هی میره تو لونه میاد بیرون تو قفس بالا پایین میپره شیطونی میکنه
سرو کله همو میخوارونن ولی جفت گیری ندیدم ازشون. دیروزم یکیشون اومده بود بیرون قفس همشم میاومد روی قفس بخاطر اون یکی وقتی میخواستم بگیرمش
Sent from my iPhone using parsipet
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)