اقا مصطفی واقعا ممنونم از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار ما تازه کارها میذارید و راهنمایمون میکنید....خوب خدارو شکر جلبکهای تانک من از نوع خوبشه...خیالم از بلوتانگم هم راحت شد....بی نهایت متشکرم:smile (272):يه نوع جلبك سبز هست كه نزديك سطح اب ميزنه اون بدرد نميخوره ولي يه نو ع جلبك سبز هست
كه روشيشه رشد ميكنه و يكم شبيه پنبه ميمونه اون خوبه ماهياهم ازش تغذيه مي كنن
بلوتانگ كه به تانك معرفي ميشه همينطوري هست ولي بعد از مدتي خوب ميشه در مواقعي كه
استرس هم داشته باشه اين مشكل واسش پيش مياد .
با سلام از سایت خوبتون من حدود 1 ماه هست که یه شقایق پایه قرمز دارم و یه دلقک تومیتو اما این دلقک به هیچ عنوان طرف شقایق نمیره چکار باید بکنم ( شقاق پایه قرمز با شاخکهای سفید ) لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز
خیلی خیلی خوش اومدید
منظورتون رد بیس هستشدیگه نه؟
شقایق خیلی خوبیه
من این شقیاق تو تانکم بااکثر دلقک ها همزیست شدش اخر سر هم زور تمویتو از همه بیشتر بود صاحب شدش
ولی خوب هیچ موقع نمیشه در مورد رفتار موجودات زنده با قطع و یقین حرف زد بازم دلقک یا شقایق دارید تو تانکتون؟
سلام دوستان من یک شقایق سنگ دارم حدودا 2 هفته هست که دارمش اما گلهاش اونجوری که تو مغازه دیدم باز نمیشن باید چکار کنم...
من مشکلم از لحاظ شقایق پایه قرمز رفع شد یه دلقک کلارکی گذاشتم بعد از نیم ساعت رفت توش :smile (138):
شرایط نور و جریانتون براش مناسب هست؟
اگه مناسب نباشه اونجوری که باید باز نمیشه
البته اگه ریف تازه جابجا بشه در اثر استرس جابجایی اون اوایل یه مدت خوب باز نمیشه و این طبیعی هستش
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 15th January 2012 در ساعت 07:11 PM
آره شرایط نور و جریان آب رو فراهم کردم اما یه توضیح بده که ببینم منظورتون از شرایط چیه !!!!
یه مسعله دیگه اینه که یروز تمام گلهاش باز شد اما بعد از نیم ساعت باز رفتن داخل نمیدونم چکار کنم![]()
آره دقیقه همینه خب بید چکار کنممیشه راهنماییی کنید نور دهی باید چطوری باشه و همینطور جریان ؟ یه چیز دیگه اینکه من هنوز لامپ آبی و uv نذاشتم مشکل میتونه از اینا باشه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.