راستی این خوشگله دیروز خوابیده بود با خودش حرف میزد . خیلی بامزه بود .
دو تا چشماش بسته بود و غرغر می کرد
راستی این خوشگله دیروز خوابیده بود با خودش حرف میزد . خیلی بامزه بود .
دو تا چشماش بسته بود و غرغر می کرد
سلام . مبارک باشه . واقعا طوطیه خیلی خوشگلیهایشالا همیشه در کنار هم خوش باشین
![]()
عسل جون اول میخوام بابت این خوشگل تازه وارد بهت تبریک بگم امیدوارم با سلامت سالها پیش هم باشید.بعد میخوام بابت دیتو بهت تسلیت بگم واقعا خیلی سخته امیدوارم طوطی جدیدت جاش رو برات پر کنه و بدون که دیتو خیلی خوشحال و خوش شانس بوده که دوستش 3ساعت تمام واسه ویزیت دکترش تو صف نشسته(چیزی در مورد او دکتر بی انصاف نمیگم) .
آرزومند سلامت و شادی شما![]()
ممنونم سپیده جان
امیدوارم این دیگه سالم باشه . کما اینکه بهم اطمینان دادن که سالمه و به فروشنده هم مطمئن هستم بازم دلم میلرزه
با اینکه 2 ماه از مرگ طوطیم میگذشت باز میترسیدم که نکنه هنوز بیماری مونده باشه . قفس ها رو اول با دتل خوب شستم . بعد گذاشتم یک ساعت آب از روشون رفت . دوباره بردم گذاشتمشون تو آفتاب . باز اومدم با بخار شور افتادم بجونشون . دیگه همسرم شاکی شد که بابا ول کن هیچی نیست.
آخه قفس کوچیکه راحت بود ولی قفس یزرگه خیلی اذیتم کرد . خلاصه دو روز داشتم میشستم فقط
خدا برای هیچکس نخواد ولی انگار شانس ندارم من![]()
عسل جون اول میخوام بابت این خوشگل تازه وارد بهت تبریک بگم امیدوارم با سلامت سالها پیش هم باشید.بعد میخوام بابت دیتو بهت تسلیت بگم واقعا خیلی سخته امیدوارم طوطی جدیدت جاش رو برات پر کنه و بدون که دیتو خیلی خوشحال و خوش شانس بوده که دوستش 3ساعت تمام واسه ویزیت دکترش تو صف نشسته(چیزی در مورد او دکتر بی انصاف نمیگم) .
آرزومند سلامت و شادی شما
با تشکر از شما دوست عزیزم
هم به خاطر تبریک و هم تسلیت
امروز خوشگل بابا اومده بود بیرون و با باباجونش داشت تو خونه دور میزد و اطراف رو بررسی میکرد
یه جاهایی هم مکث میکرد و با گردن کشیده زوم میشد روش .
فکر کنم داشت مشخصات محل رو برای خراب کاری های آینده ثبت میکرد
![]()
ماشالا. خدا حفظش کنه
خیلی بامزس. فضول و آماده شیطونیییی
مرسی
به زودی شیطونیاشم شروع میشه
برامون عکس بیشتر بذار از خرابکاریاش و شیطونیاش
طوطیتون خیلی نازه
خیلی خوشگله نژادش چیه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.