سلام
من حدود يه هفته پيش يه جفت فنج خريدم.بصورت تكي خريدم و گذاشتمشون پيش هم. ميخواستم بدونم از كجا بفهمم اينها جفت شدن يا نه.الان شبها چسبيده به هم ميخوابن و وقتي يكيشون رو جدا ميكنم همديگه رو صدا ميزنن. اينها ميتونه نشونه ي جفت شدنشون باشه يا از سرعادت اين كار و ميكنن؟ و ديگه اينكه از كي براشون لونه بگذارم؟
ممنون
نر ها منقارشون قرمز و ماده نارنجی است .
اگر جوجه باشند منقار تیره به نوک مدادی میزنه ورفته رفته رنگ میگیره .
نرها سینه جلو میدهند سر را بالا میگیرند و مدام میخوانند اما ماده فقط جیک میزند .
نرها تحرکشون بالاتره.
عکس با کیفیت قرار دهید تا جنسیتشون بهتر مشخص بشه .
سلام به فنچتان تخم مرغ اب پز با کمی پوستش بکوبید و بعد در اختیارشان بذار و اب برای شنا نذار فعلا و قفس زیاد نگاه نکن باعث اظطرابشون میشه و روی تخم نمیشینند سوال دیگری هست در خدمتم![]()
سلام شما از نر و ماده بودنشون اطمینان داری ؟؟؟سلام
من حدود يه هفته پيش يه جفت فنج خريدم.بصورت تكي خريدم و گذاشتمشون پيش هم. ميخواستم بدونم از كجا بفهمم اينها جفت شدن يا نه.الان شبها چسبيده به هم ميخوابن و وقتي يكيشون رو جدا ميكنم همديگه رو صدا ميزنن. اينها ميتونه نشونه ي جفت شدنشون باشه يا از سرعادت اين كار و ميكنن؟ و ديگه اينكه از كي براشون لونه بگذارم؟
ممنون
اینکه شبها کنار هم میخوابن نشانه ی جفت شدن نیس چون دو فنچ نر هم کنار هم میخوابن و همدیگرو نوازش میکنن { من خودم دیدم }
اگه جفت باشن بعد از جفت گیری لانه قرار دهید
سلام آقا محسن.ممنون
از جنسيتشون مطمئنم.يكيشون ابلقه و نر.ماده هم سفيده.ميخوام بدونم اينا با هم جفت شدن يا نه.اگه شدن از كجا بفهمم و كي براشون لونه بگذارم
ممنون.بله از جنسيتشون مطمئنم
يعني تنها راه اين كه بفهمم جفت شدن اينه كه جفت گيريشون رو ببينم؟ اين كه سخت شد![]()
ممنون دوست عزيز
ولي من از اينكه اين دوتا نروماده هستن مطمئن مطمئنم.حتي يه كم هم شك ندارم
فقط سوالم اينه كه چطوري بفهمم اين دوتا همديگه رو به عنوان جفت قبول كردن و از كي براشون لونه بگذارم.هردو هم بالغ ان
مقداری پنبه به لای قفس قرار دهید ببینید با پنبه ها بازی میکنند
لانه براشون قرار دهید مشکلی نیست . اگر هم همجنس باشند که به گفته خودتون نیستند باز هم در لانه میخوابند .
سلامسلام
ممنون
معمولا زمانی که فنچ نر آماده ی جفتگیر هستش چندین بار در روز به مدت 5 الی 10 دقیه آواز میخونه و در این مدت ماده هم صدا های خاصی رو از خودش در میاره. زمانیکه جفت گیری رو انجام بدن دو پرنده در کنار همدیگه میشینن و یکی از پرنده ها اطراف نوک دیگری رو تمیز میکنه و حالت خواب آلودگی به پرنده ی در حال تمیز شدن دست میده . علاوه بر این پس از جفت گیری پرندها بخصوص پرنده ی نر شروع به جمع آوری هر چیزی که به درد لونه سازی بخوره میکنه و معمولا تیکه هایی از روزنامه ی کف قفس رو پاره میکنه تا از شون برای لونه سازی استفاده کنه که در این حالت میشه گفت که جفت گیری با احتمال بسیار بالایی موفقیت آمیز بوده و پرنده ی ماده کم کم آماده ی تخمگذاری میشه.
موفق باشید
سلام
بسته به رنگ فنچ نر وماده بچه های اون ها میتونن رنگ های متفاوتی داشته باشن و از اون جایی که فنچ های راه راه از این قاعده مستثنی نیستند پس جای تعجبی نداره که شما یکی از جوجه هاتون رنگش قهوه ای باشه .
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.