آقای بزرگمهر (اگه اشتباه می کنم ببخشید)
نمی خواین جنس به سایت نسیم یاس بفرستید؟چند روزه می خوام تستر بخرم اما تکمیل نیست. ما شهرستانیا این نسیم یاس رو بیشتر نداریم که
![]()
آقای بزرگمهر (اگه اشتباه می کنم ببخشید)
نمی خواین جنس به سایت نسیم یاس بفرستید؟چند روزه می خوام تستر بخرم اما تکمیل نیست. ما شهرستانیا این نسیم یاس رو بیشتر نداریم که
![]()
سلام كسي از دوستان از نمك آويسا استفاده كرد كه نتيجه رو اعلام كنه ؟
منتظر هستم تا نتيجه رو اساتيد اعلام كنن
ممنون
سلام چرا جنس به نسیم یاس میفرستیم اما چون استقبال برای خرید برخی از تست ها زیاد بوده موجودیشون تمام شده و چون آخر هر هفته برای بردن بارها شون تشریف می آورند این وقفه ایجاد شده که از شما عذر خواهی میکنم.
سلام چرا جنس به نسیم یاس میفرستیم اما چون استقبال برای خرید برخی از تست ها زیاد بوده موجودیشون تمام شده و چون آخر هر هفته برای بردن بارها شون تشریف می آورند این وقفه ایجاد شده که از شما عذر خواهی میکنم.
سلام
متاسفانه نتیجه مطلوب نبود ، همونطوریکه فربد گفته بود مشکل منزیوم و آلکالین داشت با آقای بزرگمهر که مشورت کردیم بعد پست فربد ایشون اصلاحاتی انجام داده بودن ولی به این نتیجه رسیدیم که منزیوم استفاده شده با وجود خرید منزیوم 96 درصد ، درصد خلوصش درست نیست و متاسفانه داخل ایران چنین مشکلاتی وجود داره و دسترسی به مواد اعلا سخته
قرار شد بررسی بشه و نتیجه اعلام بشه که احتمالا کلا منزیوم استفاده شده باید تعویض بشه
Send by tapatalk
سلام حالا تكليف ما كه خريديم يه 10 كيلويي و 85 تومن پول داديم چي ميشه الان يعني بايد بريزم دور نمك رو ؟؟؟
سلام
طبق بررسی که آقای بزرگمهر انجام دادن منزیوم مشکل داشته و تعویض شده و قراره نمونه جدید برای من ارسال بشه ، صبر کنید ببینیم نتایج تست جدید چطوره و اگه مطلوب بود با نمک جدید تعویض کنید حالا چطوریش رو آقای بزرگمهر باید توضیح بدن
Send by tapatalk
با سلام خدمت دوستان با توجه به تغییراتی که در برخی از املاح نمک ایجاد شده موارد قبلی از قبیل افت کلسیم و منیزیم به شکل خوبی مرتفع شده که با توجه به تست های انجام شده به سطح مطلوب رسیده که در حال تست بیشتر هستیم و با همکاری آقای نوروزی به نتایج خوبی رسیده ایم.
ضمن عذر خواهی از آقای اکبرزاده، به اطلاع می رسانم درصورت رفع مشکل و تایید آقای نوروزی، کمی زمان خواهد برد تا نمک جدید به بازار عرضه شود و به محض آماده شدن محصول جدید می توانیم برای شما تعویض نماییم.
باتشکر از همکاری و بردباری شما عزیزان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.