اقا امین مارک اون پدایی که گفتی منظورته؟سلام دوستان این صفحه را ببینید
فسفات گیر (Phosphate Remover)
در این صفحه فسفات گیر قرار دارد ولی نیترات گیر نیست من اون برندی که گرفتم نیترات با فسفات گیر ماهیران بود
اسم اون تیله ها که گفتید سابستریت بود
با تشکر
اینا مارک خود ماهیرانه
تواب شور،ماهیران=هزینه دوباره
در رابطه با پدها هم گفتم هیچ شرکت معتبری چنین محصولی نداره
سلامسلام دوستان این صفحه را ببینید
فسفات گیر (Phosphate Remover)
در این صفحه فسفات گیر قرار دارد ولی نیترات گیر نیست من اون برندی که گرفتم نیترات با فسفات گیر ماهیران بود
اسم اون تیله ها که گفتید سابستریت بود
با تشکر
سابستریت نیست ، سابستریت محصول شرکت ایهامه و رنگش کرمی رنگه و از این نوع محصول سفیدش رو نداره و هر لیتر سابستریت حدود 30-40 هزار تومن قیمتشه !
Send by Tapatalk
سلام دوستان ما الان رفتیم مغازه مرده که برامون سامپ درست می کرد یه طرح بی نظیر مطابق با گفته های شما دادم با تشکر
اینم نمونه سامپ
![]()
دوستان 4 تا هرمیت خریدم 10 دیقه بعد دیدم روی یک لایو راک کوچیکمن و همه ی جلبک های اونو خوردن هوررررررا
می خوام 10 تا دیگه بخرم
ویرایش توسط amin-qaz : 16th July 2014 در ساعت 08:15 PM
سلامتیغه خونه اول رو دوسانت از لبه سامپ کوتاه تر باید بگیرید که اگه یه وقتی پدها کثیف شد و آب به خوبی رد نشد از روی تیغه به خونه دوم سر ریز بشه و به بیرون سامپ سر ریز نشهدوم بیوبال باید در محیط تر و خشک باشه مثل اورفلو که آب باید از روش رد بشه و نباید قرق در آب باشه
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 16th July 2014 در ساعت 08:38 PM
سلام دوستان می خوام بعد راه اندازی سامپ ماهی های توپ بگیرم می شه راهنماییم کنید که چی بگیرم خودم دوس دارم بلوتانگ هم داشته باشم نظر شما چیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.