سلام رفیق . فلاور خوشرنگی داری به نظر میشه قبل بیماری ظاهر خیلی زیبایی داشته انشالله که زود خوب میشه . اومدم عکس هاتو ببینم دیدم تمامش با آپلود سنتر رفته هوا منم نا امید شدم ...
انشالله که همیشه موفق باشی
سلام رفیق . فلاور خوشرنگی داری به نظر میشه قبل بیماری ظاهر خیلی زیبایی داشته انشالله که زود خوب میشه . اومدم عکس هاتو ببینم دیدم تمامش با آپلود سنتر رفته هوا منم نا امید شدم ...
انشالله که همیشه موفق باشی
هعی پسَر این از شانس خوب ماستالان تمام کاربر ها یه خاطر پاک شدن عکسهای اژدر ناراحت میشن
عیب یوخدی
به آواتارم نگاه کن هدش رو کمی بزرگتر در نظر بگیر میشه بهترین حالت هدش اژدر که نشد ازش عکس بندازم چون سریع بیمار شد
ویرایش توسط StarFish : 27th July 2014 در ساعت 12:33 AM
سلام مهدی جان
الان حالش چطوره ؟ روبراه شده
منم هفته پیش که سر کار بودم رییس زنگ زد و گفت فلاور سیاه شده و یه مدفوع سفید بهش آویزونه و افتاده کف تانک
من دستم کوتاه گفتم از دستش دادم
کار هایی که کردم دمای آب رو آوردم روی 30 ، طبق گزارشات واصله از خونه وقتی بخاری روشن شده حیون زبون بسته رفته چسبیده بهش ، و بعد از دو روز اون مدفوع سفید ازش کنده شده البته یه چیز شبیه به دل و روده حیون هم باهاش بوده به اندازه یه نخود
بعد از 4 روز هم دوباره شروع کرده به شنا کردن و غذا خوردن که با راهنمایی آقا مصطفی به غذاش مترونیدازول اضافه کردم و دادم خورد
الان خداروشکر حالش خوب و رو براهه و رنگشم بهتر شده
این مترونیدازول هم هفته ای یکبار میخوام به مدت یکماه بهش بدم که خیالم راحت بشه انگل روده ای از بین رفته
انشا الله که ماهی شما هم روبراه بشه
موفق باشی
سلام.خوبی مهدی؟
اژدر چطوره؟
این ماهی ما رو کشت و خوب نشد
این سیاهیش اعصاب من رو داغون کرده روزها تیره و سیاه میشه نزدیک شب دیگه سیاهیش میره
هدش هم که افتضاح شده
حسابی عقب افتاد![]()
عکس الان نه ماهی زشت شده
بخاری که از روز اول داشت
الان 3 روزی فکر کنم میشه دیگه صورتش رو به کف تانک نمیمالونه
خدا کنه خوب بشه
خیلی داغون شده باز چند ماه باید صبر کنم رو بیاد
مجید هر بیماری ماهی رو بگی شخصا تجربه کردم
واقعا هیچی بدتر از انگل نیست
خیلی عذاب میده آدم رو
ویرایش توسط StarFish : 11th August 2014 در ساعت 01:32 PM
سلام بر شما خيلي وقت بود تايپكتون رو نديده بودم از مريضي اژدر ناراحت شدم فلاور زيباييه انشاال... به استايل اول برميگرده
سلام انشاالله که خوب شده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.