شدنیه ولی باید ببینید نوار مسی استقبال میکنه یا نه
از میگوی خوراکی هم میتونید استفاده کنید ،تیکه های خیلی کوچیک درست کنید بندازید جلوش ، خیلی کوچیک مثل کرم خونی
در همین حین هم از غذای خشک هم استفاده کنید
انشاالله غذای خشک رو هم قبول میکنه
یه سوال دیگه اینکه ستاره ساحلی خوب هست؟!؟!؟قیمت پایینش ادم به شک میندازه![]()
سلام دوستان
دلقک اسلاریس مشکی من از دیروز یه چیزی به بدنش نزدیک چشمش چسبیده و یکمی چشمش هم متورم شده
انگل هست؟؟ باید چیکار کنم؟؟؟
سلام
اون انگل که به ماهی چسبیده بوده ایزو پاد بوده که باید همونجا ماهی رو میگرفتی و با دست جداش میکردی
در مورد کدر شدن چشم عوامل زیادی تاثیر داره و لی اصلی ترین عامل کثیفی آب و وجود املاح مضر در آب هستش پس بهترین کار در ابتدا سیفون کردنه و بعدش هم حمام آب شیرین و استفاده از داروهای وسیع الطیف مثل پاراگارد سیچم هستش و فقط در تانک قرنطینه باید از دارو استفاده کنید
مرسی علیرضا جان از راهنماییت
سلام
اون انگل که به ماهی چسبیده بوده ایزو پاد بوده که باید همونجا ماهی رو میگرفتی و با دست جداش میکردی
در مورد کدر شدن چشم عوامل زیادی تاثیر داره و لی اصلی ترین عامل کثیفی آب و وجود املاح مضر در آب هستش پس بهترین کار در ابتدا سیفون کردنه و بعدش هم حمام آب شیرین و استفاده از داروهای وسیع الطیف مثل پاراگارد سیچم هستش و فقط در تانک قرنطینه باید از دارو استفاده کنید
یه دنیا ممنون
به نظر من انگل یاخه ای رو نباید با دست جدا کرد
بهترین راه گرفتن ماهی و قرار دادن در اب شیرین هست،وقتی شما با دست اینکارو میکنید بخشی از انگل یعنی شاخکاش تو بدنه ماهی باقی میمونه
اما وقتی ماهی رو تو اب شیرین قرار میدین ضربان قلبش میاد پایین و گردش خونش ضعیف میشه انگل فکر میکنه ماهی مرده و از بدنش جدا میشه بدون هیچ صدمه ای![]()
اقای نوروزی راست میگه احتمالا همون شپشک های مصیبت هستند و از اون جایی که در محل نیش زدنشون بیماری باکتریایی و .. به وجود میاد و شما هم گفتی نزدیک چشم بوده به همون دلیله اما باید از انگل عکس بزاری .
اگه شپشک باشه مطمئن باش به زودی تمام ماهیات رو میکشه.خیلی خطرناکه و با هیچ دارویی هم از بین نمیره .پس هر وقت چسبید به ماهی حتما عکس بزار تا مطمئن شیم شپشکه یا نه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.