خیلی زیبان آقا آرمان.
ايشالا عکسای بچه هاشون رو ببینیم...
خب خب خب!!!
بچه ها این پست جایزه داره!!!
میخوام یه چیزی رو در اخر معرفی کنم.!اما عجول نباشید!!!
میگن مشک انست که خود ببوید!
عکسهای 7 روز پیششون رو که گذاشتم مقایسه کنید ببینید چه رشدی میککند!اینا ماشششالله!
میدونم میگید چه اکواریوم کثیفی!!!
خداییش پای امضام برید ببینید حق میدید با این همه مشغله یا نه!
عصر میام خونه دیگه باید به همه برسم!
اماااااااا!!!!
میخوام موجودی خاص رو معرفی کنم!
DISCO-REX
لابد میگید این دیگه چیه!
خب این ماهی 50 روز پیش که اومد پیش من 2.5 اینچ بود!الان تو حال باله نیم بسته ببینید کنار هوشنگ چه سایزی داره!
برای مقایسه هوشنگ 6 اینچه و عکسهاش هم اینه تو تانک تکثیر.
http://www.parsipet.ir/thread30328.html
این هم عکس ایشون در کنار هوشنگ!
این ماهی باله باز کنه میره رو 10 سانت اما میترسه یکمی از هوشنگ..به هر حال هوشنگ 22 ماهشه....
این ماهیا وحشتناک رشد میکنند....وحشتناک کیخورند...استیال عالی هم دارند فقط یکمی ترسوند نمیدونم چرا برخیاشون.
این سری برای امتحان از پروبیوتیک ریور تیون استفاده کردم و غذا خشک هم اوشن نوتریشن.
تو عکس هم تترا ریختم که جمع بشند.تترا همیشه خوش خوراک بوده و برای عکاسی خوبه!
سلام
امیدوارم زحمتهای شما به نتیجه برسه و اینها به همون کیفیتی که توی اون عکس 6 اینچی گذاشتید برسند
وما هم از دیدنشون لذت ببریم
موفق باشید
سلام قشنگ شدن
اون ماهی سفیده کوچیکه چه هست اسمش؟
خواهش میکنم.من خیلی وفت ندارم برای ماهیا ولی حداکثر اونی که دارم رو براشون میذارم ایشالا به ثمر برسه.بابت کیفیت که 100%مطمینم اما نتیجه کار من چی در بیاد رو خدا علیمه.
ممنون.این سفید کوچکه؟یکی از بچه ماهیای تکثیری خودمه که گذاشتم همینطوری باشه قاطی اینا.وقت ندارم دیگه برا تکثیر و همه رو میریزم با هم)
آرمان جان بسیار بسیار عالی
از چه غذایی استفاده میکنید؟
استاد شرمنده نفرمایید !
غذا 4 وعده مخلوط (دل بوقلمون/گوسفند+کلیکا )و 1 وعده هم دیسکوس گرانول اوشن نوتریشن+پروبیوتیک ریورتیون
این سری غذا خشک رو اوشن برداشتم تا نسبت به تترا بسنجم.من خیلی راضیم از اوشن.تترا هم از سری قبل دارم و باید بگم ماهیا خیلی دوستش دارند و من برا عکاسی از تترا استفاده میکنم اما کیفیت اوشن رو خیلی بیشتر میپسندم.روزی 1-2 بار تو میکسم هم پولکی اسپیرولینا فورت36% مارک تروپیکال میزنم حین دادن به ماهیا.
البته اگه خودم خونه باشم بیشتر میرسم ولی چه کنم اصلا وقت رسیدگی شخصی رو ندارم و مادر گرامی بنده مسول تغذیه عزیزان هستند!![]()
سلام
دیسکس های زیبایی دارید . بهتون تبریک میگم .
استفادتون از ماهی کلیکا در غذای دیسکس دلیل خاصی داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)