سلام دوست من
شما اگه ابعاد تانکتون را تغییر بدین ، مخصوصا عرض رو میشه گفت یکی از اصول اصلی تانک آب شور را بهم زدین ، توی تانک آب شور عرض زیاد و استاندارد خیلی مهمه ، چون توی عرض زیاد دستتون برای لایوراک چیدن و همینطور چیدمان مرجانها و رعایت کردن شرایط خاص مرجانها از نظر نور و جریان بازه
ابعادی که انتخاب کردین خوبه منظورم طول 120 و عرض 50 هست ، ارتفاع مد نظرتون هم خوبه چون میتونید از مهتابی هم استفاده کنید پس به تانک و ابعادش دست نزید
شما میتونید براحتی از خانواده جراحها دوتا داشته باشید مثل یلو و بلو حتی میتونید با اغماض به دسجاردینی یا اورنج شولدر هم فکر کنید ولی دسجاردینی را باید همزمان با یلو وارد کنید و همه اینا سایز کوچیک باشن
در مورد پادر بلو هم قانون نوشته شده ای نیست که شما نتونید نگهداری کنید ولی پادر بلو جریان تند را دوست داره و مدام در طول تانک در حال حرکت هست ، مثلا توی تانک من توی یه چشم بهم زدن یه دور کامل (رفت و برگشت) میزنه
از نظر رفتار خیلی قلمرو طلب هست و اگه توی تانک جا بیوفته به همه چی گیر میده (پادر من یه موریش را در عرض دو روز نفله کرد حتی به کرم لوله ای هم گیر میده و اونو از سوراخی که بین سنگها هست در میاره میندازه بیرون حتی موقع اضافه کردن راس کلینر اونو دنبال میکرد و نمیذاشت تمیزش کنه اما بعد از چند روز آروم شدخلاصه ماهی هست که رفتار مشخصی نداره اما خداییش زیباو با ابهته )

قبلا تصمیم داشتم ابعاد رو بصورت 100 در 55 در 55 در نظر بگیرم یعنی ساده تر بپرسم بیشتر شنا کردن در طول رو دوست داره یا در ارتفاع حقیقتش اینه که نمیتونم از پس هزینه 500 لیتر بربیام بخصوص نورش.