حرف شما کاملا درسته ولی برای روز مبادا گرفتم یبار خواستم اثر دارویی چیزی رو از بین ببرم میزارم و بعد بر میدارم .
قیمت تستر co2 31 و تستر 6 کاره هم فکر کنم 29 30 .
سوالی بود در خدمتم .
یا علی
ممنون دوست عزیز![]()
دوست عزیز من تحقیقاتی کردم برای اکواریومای گیاهی مقادیر مناسب gh:5,ph:6,no2:0,no3:25,kh:2سلام
من روی حساب مقادیری که روی جعبه و جدول رنگ ها نوشته گفتم . تو یه بازه نوشته ok .
اموزششم اینطوری میشه :
ابتدا 2 تا 3 بار نوار تست را داخل اب نموده و حرکت میدهیم . پس از گذشت 60 ثانیه تست کلر اماده قرائت میباشد و با گذشت 2 تا 3 دقیقه 5 پارامتر دیگر نیز اماده قرائت است . پس از خروج از اب رنگ ها را با توجه به جدول پیدا و مقادیر را یاداشت میکنیم. تنها کل را باید در گذشت 60 ثانیه سریعا تطابق داد . بهمین راحتی . !!!
باید باشه ولی در مورد co2 اطلاعاتی یافت نکردم متوجه نمیشم چرا این ارقام شمارو اوکی زده رو تست!
سلام
حرفت کاملا درسته ولی روی جعبه قسمت رنگ ها مشخص کرده تو چه بازه ا ی وضعیت نرماله .
مثلا no3 اگه بالای 100 باشه نوشته water change یا کلر =0 نوشته ok. جدولشو میزارم تا بهتر بشه صحبت کرد.
ممنون حتما بذارین ولی دوست عزیز حتی kh برای ماهی های مختلف فرق داره حتی گیاها و اختلافشونم خیلی هست سما باید ببینین از چه گیاه ماهی استفاده میکنین تا
متناسب با همونا پارامتراتونو تنظیم کنین فکر میکنم رو خود تست 1 چیز کلی گفته باشه
درسته . تا عصر میزارم ببینیم چه نتیجه گیره میشه.
بازم ممنون از راهنماییت
سلام
گیاهام سر به اب کشیدن رسیدن به سطح اب ...!!!واسه قلمه زدن و کاشتنش چکار کنم دم گربه ای و بقیه ؟ یه رهنمایی میکنید دوستان .![]()
درود به شما
دوست من از نحوه رشد گیاه هاتون مشخص هستش که مواد مغذی به گیاه هاتون نمیرسه ! زمانی که فاصله بین رویش برگ ها زیاد میشه نشانه این مشکل هست
نور و Co2 کم هم باعث این مشکل می شود
ولی تانکت زیبا شده آفرین
از هرجا دوست داری کوتاشون کن و از دوباره در بستر بکارشون
موفق باشی
داود
درود به شما
دوست من از نحوه رشد گیاه هاتون مشخص هستش که مواد مغذی به گیاه هاتون نمیرسه ! زمانی که فاصله بین رویش برگ ها زیاد میشه نشانه این مشکل هست
نور و Co2 کم هم باعث این مشکل می شود
ولی تانکت زیبا شده آفرین
از هرجا دوست داری کوتاشون کن و از دوباره در بستر بکارشون
موفق باشی
داود
ممنون دوست عزیز
بغیر دم گربه ای اون گیاه قرمز رو چطوری بکارم ؟؟ دیدی کلی ریشه از وسطش زده بیرون ؟ شویدی و سیبی چطور؟ یه توضیح بدین ممنون میشم.
کود که هر هفته 5 میل برایت ول میدم 15 روز یبار سیفون . اگه گیاهای ریشه ای رو میگید میخواید قرص کریپتو بزارم اره ؟؟
اکثر گیاهانی که دارید رو میتونید از وسط قیچی کنید و مجددا بکارید .. تقریبا این گیاهانی که من توی تانکتون
میبینم به همین روش میتونید تکثیر کنید ..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.