کاردینال خیلی قشنگه ولی من اصلا تو آکواریومی ندیدم![]()
دوستان بلک گوست رو میشه تو تانک گیاهی نگهداری کرد یا مشکل ایجاد می کنه
![]()
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 28th January 2014 در ساعت 03:58 AM
سلام، تو تانک گیاهیم 6 تا رامینوز، 5 تا گوپی(یه مقداری هم بچه گوپی)، 5 میگوی ردچری دارم دیشبم رفتم نواب 2 شارک سیامی، 1 کت برنز، 2 کت اتو گرفتم(تانک دچار جلبک موئی.... شده) حال سوالم اینه که اینها با هم و در کنار هم توی یه تانک 70 لیتری میتونن سازش داشته باشن!؟؟؟؟ توی یه سایتی فک کنم از سیامی و ردچری کنار هم ایرادتی گرفته شده بود!!
سیامی در حدود 4 سانت
اتو در حدود 3 سانت
کت برنز در حدود 5 سانت( نشد کوچیکش بگیرم)
لطفاً دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنمائیم کنن.
اگر قصد تکثیر رد چری هارو دارید خیلی بهتره که جداگانه نگهداری بشن، بچه های میگو یکی از غذاهای مورد علاقه ماهی ها هستن . سیامی را تعداید از دوستان به این دلیل میگن که دیده شده بچه میگوها را می خوره و البته هر چی دکورتور و گیاهانتان پر تر باشه برای میگو بهتره که خودش را مخفی کنهسلام، تو تانک گیاهیم 6 تا رامینوز، 5 تا گوپی(یه مقداری هم بچه گوپی)، 5 میگوی ردچری دارم دیشبم رفتم نواب 2 شارک سیامی، 1 کت برنز، 2 کت اتو گرفتم(تانک دچار جلبک موئی.... شده) حال سوالم اینه که اینها با هم و در کنار هم توی یه تانک 70 لیتری میتونن سازش داشته باشن!؟؟؟؟ توی یه سایتی فک کنم از سیامی و ردچری کنار هم ایرادتی گرفته شده بود!!
سیامی در حدود 4 سانت
اتو در حدود 3 سانت
کت برنز در حدود 5 سانت( نشد کوچیکش بگیرم)
لطفاً دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنمائیم کنن.
منمون از پاسخ شما، بدم نمیاد تانک پر میگو باشه ولی نیت بیشتر سر این که همینای که دارم فعلاً نخورنسه تا از رد چری یکسانتی هستن ولی دو تا شون نیم سانت هستن! بنظرتون همینا رو میشه کنار هم نگهداری کرد یا باید فکر دیگری کرد؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.