دوست عزيز اقاي رضازاده يه راهنمايي ميخاستم.شما علاوه بر ats ريفيوجيوم هم دارين?مث اينكه شما از اي تي اس كاملا راضي هستي.تو فكرشم يكي راه بندازم.شما از يه دونه زيركابنتي استفاده كردين?شما كه تجربشو دارين كمك كن كه جطوري شروع كنم و از جي ها استفاده كنم.ممنون ميشم
سلام دوست عزیز...خوب شما واقعا درست می گی ولی هر چه نور زرد تر می شه مصرف بی تر و دارای نور با حرارت بیش تر است در گلخانه ها هم از نور زرد استفاده می شه یه نکته ی دیگر این است که اتین اتس که علی اقا درست کرده دارای کمترین هزینه است ولیباعث افزایش فسفات می شود و هرس نکردن ان باعث افزایش فسفات می شود چون مسئله از بین رفتن جلبک با مواد عالی تفاوت دارد
من نمیدونم شما ار روی چه منطق و عدله ای میگید که ای تی اس که من درست کردم تولید فسفات میکنه؟ چون حدود 4 ماه یا بیشتر هست که نیترات تانک من صفر و حدود 2 ماه هم میشه که فسفات در کمترین حد خودش قرار داره...
ای تی اس به حدی جوابگو بوده که تمام گیاه های داخل رف دارن از بین میرن به علت نبود نیترات و فسفات...در صورتی که من خودم سعی میکنم با غذا دادن زیاد به ماهی ها مقداری نیترات رو بالا ببرم...
دوست عزیز جواب سوالتون رو به صورت خصوصی دادم..اما برای اگاهی دیگر دوستان نظرم رو در مورد ای تی اس و یا رفیجیوم عرض میکنم .. کلا اگر بنده دستگاه تصفیه اب داشتم حتما ای تی اس رو جمع میکردم بهترین روش نگهداری ابزیان اب شور با سیفون مرتبه ...رف و ای تی اس دردسر و نگهداری و هزینه برق ویا مکمل تبخیر زیاد و حرارت بالا و... میخواد اما با سیفون مرتب و با توجه به حجم تانک به مکملهای دیگه مثل کلسیم ومنیزیم و .. هم تا حدود زیادی احتیاج ندارید ...این نظر شخصی بنده و با توجه به مشورت با دوستان با تجربه ست ...![]()
پس با این حساب شما هرس نمیکنید!!!!
این گیاهه دیگه کجا بود ؟
من هم نمی دونم اقای گلسرخی یه مغازه دار با تجربه بهم گفت تو ایتن فروم هم بودهسلام دوست عزیز...
من نمیدونم شما ار روی چه منطق و عدله ای میگید که ای تی اس که من درست کردم تولید فسفات میکنه؟ چون حدود 4 ماه یا بیشتر هست که نیترات تانک من صفر و حدود 2 ماه هم میشه که فسفات در کمترین حد خودش قرار داره...
ای تی اس به حدی جوابگو بوده که تمام گیاه های داخل رف دارن از بین میرن به علت نبود نیترات و فسفات...در صورتی که من خودم سعی میکنم با غذا دادن زیاد به ماهی ها مقداری نیترات رو بالا ببرم...
من یکبار برای خودم یک جدول مقایسه ای تهیه کردم بین روشهای مختلف حذف نیترات اعم از ats و رفریجوم و رزین و سیفون و ریف بایو فیول و دنیتراتور. اگه با پول برقش در نظر بگیری تقریبا تو یکمایه در میان ولی یکسری دردسر دارن ولی یکسری دیگه نه راحت تر هستنددوست عزیز جواب سوالتون رو به صورت خصوصی دادم..اما برای اگاهی دیگر دوستان نظرم رو در مورد ای تی اس و یا رفیجیوم عرض میکنم .. کلا اگر بنده دستگاه تصفیه اب داشتم حتما ای تی اس رو جمع میکردم بهترین روش نگهداری ابزیان اب شور با سیفون مرتبه ...رف و ای تی اس دردسر و نگهداری و هزینه برق ویا مکمل تبخیر زیاد و حرارت بالا و... میخواد اما با سیفون مرتب و با توجه به حجم تانک به مکملهای دیگه مثل کلسیم ومنیزیم و .. هم تا حدود زیادی احتیاج ندارید ...این نظر شخصی بنده و با توجه به مشورت با دوستان با تجربه ست ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.