علیرضا جان ولقعا ممنون از راهنماییت , دقیقا راست میگی , کلا فروشنده های نواب دارن اعتماد رو به طور کامل بین خریداران از بین میبرن و این در نهاسن به ضرر خودشون تموم میشه.
لطف کردی واقعا , ممنون....![]()
علیرضا جان ولقعا ممنون از راهنماییت , دقیقا راست میگی , کلا فروشنده های نواب دارن اعتماد رو به طور کامل بین خریداران از بین میبرن و این در نهاسن به ضرر خودشون تموم میشه.
لطف کردی واقعا , ممنون....![]()
ممنون از راهنمائی های بسیار خوبت حتماً چک میکنم و در قسمته مربوط به اون مطرح و پیگیری خواهم کرد
من سیلیس رو برای بستر میگیرم برای زیر بستر چه کودی رو انتخاب کنم که خوب باشه ( هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت) سایزه آکواریوم من : طول : 150 عرض : 40 ارتفاع : 50 هست
از کودی که معرفی میکنید چقدر تهیه کنم ؟
سلام حسین جان ..
گزینه هایی که الان تو بازار هست جی بی ال بیسیس هست .. سرا هست ... که به عنوان خاک بستر یا زیر هستند ..
و کیفیت خوبی هم دارند .. جی بی ال الان 39 فروش هست که تا 36 هم میدن .. سرا رو قیمت ندارم ...
جی بی ال مدتش 3 سال هست .... سرا هم داخلش قرصهایی داره که برای ریشه گیاه مفید هست اونم تقریبا هم قیمت هست..
این 2 تا گزینه هایی هستند که شما میتونی روی اونها شن بریزی ...
اما یک سری کود هست که به کود زیر و رو معروف هست .. مثل برایت ول و نتلی که من اولی رو خودم خریدم اما هنوز استفاده نکردم ..
قیمت برایت ول هم 12 لیتریش 120 تومان و نتلی که یه کود آسیایی حساب میشه 39 تومان که تا 35 هم میدن تو بازار موجوده ..
برایت ول امریکایی هست .. سیچ هم تو بازار دیدم اما قیمتش خیلی بالا بود .. باز هم اگه سوالی بود در خدمتیم ..
سلام مجدد حسین جان .. خواهش میکنم دوست خوبم ..
اشتباه نکن اون فروشنده جنسهای جی بی ال آورده اما نماینگی جی بی ال نیست .. تنها نمایندگی جی بی ال تو ایران آقای ساعمی هستند که
اونم تو شهرک اکباتان تهران هستش .. تنها پارتنر شاپی که تو خود سایت جی بی ال هم هستش مشخصاتش .. همه هم دست به دست از اون جنس
جی بی ال میگیرند ..
بازم سلام.من به عنوان بستر از شن آب شور استفاده کردم البته شوریشو ازبین بردم.لازمه حتما ازین بسترهای آماده استفاده کنم؟گیاها خیلی خوب ریشه میزنن.
شنهای بادی و آب شور حالت گل مانند دارند و وقتی روی هم ریخته میشند خیلی فشرده میشند و گزینه مناسبی نیستند ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)