تربیت پرنده زمان بر نمیداره.همه چیز به کسی که از پرنده نگهداری میکنه برمیگرده که چقدر حوصله داره و چقدر برای پرندش زمان میذاره.اما اگر سنش کم باشه و جوجه باشه و از طرفی هم پرهاش قیچی شده باشه که نتونه توی پرواز دائم اوج بگیره توی اوقاتی که بیرون از قفس هست با روزی یکی دو ساعت وقت گذاشتن ظرف مدت نهایتا یک هفته باید رام بشه و روی دست بیاد.
سلام... بلاخره نر هم امروز رفت تو لونه .... ولی باهم نمیرن تو لونه.... اگه جفتشون تو لونه باشن همو میزنن!!!!!!! چکار کنم؟
سلام.عموما جفت باهم توی لونه نمیرن مگه اینکه تعداد تخم ها زیاد باشه و برای گرم کردنشون لازم باشه هردو توی لونه بمونن یا دما خیلی پایین باشه.این مشکلات قبلا هم عرض کردم به خاطر بی تجربگی جفت شما و تازه جفت شدنشون هست و به مرور زمان و حتی بعد دو الی سه دوره تخم گذاری رفع خواهد شد.
با عرض سلام و خسته نباشید.
دوستان میخواستم بپرسم الان قیمت یه جوجه عروس هلندی 3 ماهه رنگ صدفی ودستی چنده. ممنون میشم راهنماییم کنید به من گفتن 190-200
ببخشید از دوستان کسی هست که یک عکس واضح از عروس هلندی صدفی بزاره. ممنون
من بعد از 2روز که طوطیم لب به غذا نزد بیسکویبت خرد کردم با اب باسرنگ بهش دادم (ضرر داره)
راستی این پلیت که بهمرغ میدن هم توغذاش بریزم ؟
این پراش دراومده مگه نباید خودش غذابخوره پس چهرا این دوروز هیچی نخورد ؟
سلام.دوست عزیز شما یکبار پست دادید ودرخواست کردید که عکس رو قرار بدن که اون موقع من آفلاین بودم بعدش هم اگر کسی میدید جواب رو خدمتتون میگفت،پس نیازی نبود که مجددا همون در خواست رو در پست بعدی کنید.
این عکس خدمت شما:
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.