با سلام خدمت دوستان
من دارم یواش یواش لوازم و مواد یه تانک آب شور را میخرم تا بتونم انشاءالله بعد از عید استارت بزنم
حالا سوالم اینه که اگه محلول ها و تست های لازم رو بخرم تا چند وقت میشه اونارو نگه داشت ؟
محلول هایی که باید بخرم چی هست میشه لطفا کمک کنین ( فقط یه نکته اینکه میخوام از برند برایت ول بخرم )
من چیزی که تو ذهنم هست یه تانک فیش هست که کم کم به ریف تبدیل میشه پس خواهشا بر این اساس اولویت بندی کنید
ممنون
محلول ها یسریشون تاریخ انقضا دارن که میتونی ببینی و عناصر هم که خراب شدنی نیستن اگه تهیه کنی
تست ها هم دارایه تاریخ انقضا هستن و حتی بعد از باز شدن هم بعد چند وقتی از دقتشون کم میشه و بهتره که تستها رو زود تهیه نکنین
برایه شروع تستهایه نیتریت و نیترات بعلاوه پی اچ بنظر من کفابت میکنه و اگر می خواهید سیکلتون زودتر تموم بشه باکتری هم میتونید تهیه کنید
اگر وسایلو تهیه کردین زیاد به فکر تهیه محلول ها نباشین که اونقدی حیاتی نیستن تهیه کردنشون برایه شما
ممنون
من تا الان اسکیمر و موج ساز و نمک و بیوبال و یه سری چیز دیگه خریدم
در مورد تستر میخواد پک api بخرم ( البته به گفته شما باید این مورد را زمان راه اندازی بخرم )
فقط یه سوال اینکه یه محلول از شرکت سرا خریدم به نام marin bio reefclear که فروشنده گفت برای باکتری سازی استفاده میشه اینکه از نظر شما مشکلی نداره
دوستان کسانی که عرض تانکشون 40 هست چه مشکلاتی دارن ؟ میشه توضیح بدین
من یه تانک با کمد ام دی اف خیلی خوب دارم میخوام شورش کنم ولی متاسفانه عرضش 40 هست ، حالا شده برام یه معضل که این تانک رو عوض کنم ولی هرجوری حساب میکنم میبینم یه تانک جدید خیلی هزینه میذاره رو دستم ، از اونطرف هم هر جوری حساب میکنم لایو راکها با این عرض حتما میچسبن به شیشه و فضایی برای ماهی ها نمیمونه ( چون میخوام 80 کیلو لایو راک بخرم) راستی ابعاد یادم رفت 120*40*80 که 70 آبگیری میشه اینم عکسش
![]()
آیا حتما برای راه اندازی آب شور نیاز به سامپ هست یا میتوان از فیلترهای سطلی استفاده کرد ؟
دوستان کسی قیمت شیشه 10 میل فلوت را قیمت داره که الان چنده شده همینطور قیمت چسب سیستا
ممنون
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)