سلام.نباید دستت رو ببری داخل قفس.چون محدودشه.
اینو مطالعه کن شاید بدردت بخوره:
http://www.parsipet.ir/thread12052.html
سلام.نباید دستت رو ببری داخل قفس.چون محدودشه.
اینو مطالعه کن شاید بدردت بخوره:
http://www.parsipet.ir/thread12052.html
اگه مثل همون سم بود یه جا بند میشد میشد یه کاریش کرد ولی تا میری طرفش فرار میکنه یا پرواز میکنه
دوست عزیزگوشی فرستادممن دیشب این پیام رو دو رخت خواب با گوشی فرستادم.کاسکوم خواب بود.
بچه ها خواهش میکنم تمام راه کار هایتون رو برای رام کردن این پرنده بگید.دیگه من بی خیال دستم شدم.بدون ترس و بطوری که انگار نه انگار ازش بترسم دستم رو میبرم سمتش تا بیاد رو دستم.حالا ببینم چی میشه.جواب میده یا نه؟؟؟ولی من یه مشکلی که دارم مثل شماها دستام استخونی نیست که گازش زیاد درد نگیره.ساعدم هم ببرم قشنگ یه گاز مشتی میگیره.اخه کپلم
راستی اون سایته فیلتر بود.منم فیلتر بشکن ندارم.راستی وقتی دستم رو ببرم زیر شکمش ممکنه که وقتی دستم بهش خورد محکم میله ی قفس رو بگیره و نیاد رو دستم.اخه تا زیر شکمش دستم دو دهنشه.تلاشم بی هوده نشه.
سلام من هم یک ماه ونیمی هست که یک شاه طوطی دارم
از دستم غذا میگیره ولی هر کاری کردم نتونستم بیارمش روی دستم دستم هم عقب نکشیدم گفتم بزار گاز بگیره جوری گاز گرفت که پوستش کتد و زخم شد
همه ی مقالات هم خموندم ولی نشد
چییییییییکار ککککککککککککککککککککنم؟![]()
ببین نظر من اینه که چون نیازی به توجه شما نداره اصلا دلیلی نمیبینه که بخواد بهت اعتمادکنه . اون الان تنها نیست و مطمئنا دوست نداره جفتشو ببری پیش خودت جایی که اون نباشه . پس میاد ولی این اعتماد نیست .اگه تنها بود راحت تر می تونستی رامش کنی.باز من نمیدونم تو چه شرایطی ازشون نگهداری میکنی ولی حدسم اینه
و پیشنهادم اینه که دستت رو به هیچ وجه داخل قفس نبر که حتی بخوای نازی رو بیاری بیرون . در قفس رو باز کن بذار خودشون بیان بیرون. و بعد از روی قفس یا حالا بیرون قفس نازی رو بیار روی دستت. از نازی میتونی برای رام کردن طوطی نر استفاده کنی.
تو یه اتاق دیگه یه استند براشون درست کن .که وقتی قفس نباشه روی استند بشینن .چندین بار در روز بیارشون تو همون اتاق تا محیط و روی استند نشستن براشون عادی شه .در قفس رو باز کن وقتی اومدن بیرون، قفس رو از اتاق ببر بیرون.
بعد سعی کن با ظرف غذاشون بهشون غذا بدی . نازی که ازدستت غذا میگیره .هدف اون نیست . هدف طوطی نره که بذاره دستت نزدیک شه .
تو اون کلیپ که آقای قلیخانی برای شما لینکش رو گذاشت اون خانوم از ارزن خوشه ای استفاده کرده .طوری که دستش مستقیم به طوطی نزدیک نمیشه .اگه تو تهران پیدا میشه که بخر اگه نه تنها چیزی که یکم دستت رو دور از طوطی نگه میداره ظرفشونه.سواستفاده نکن حتی واسه نازی. وقتی از ظرف غذا میخورن دستت رو نبر سمتشون فقط ظرف رو بیخیال نگهدار که بیان ازش غذای مورد علاقشون رو بردارن . اگه نازی از ظرف غذا برداره طوطی نر هم ممکنه نیاد ولی ته دلش دوست داره از اون غذا برداره .اینقدر اینکارو انجام بده که طوطی نر هم بیاد . وقتی ببینه شما جز نگهداشتن ظرف کار دیگه ای انجام نمیدی میتونه خودش رو راضی کنه که بیاد نزدیک. برای اعتمادش کاری نمیتونی بکنی جز اینکه اول بهش غذا بدی و اون بدون ترس کنار دستت بمونه تا ازت غذا بگیره .به این مرحله برسی کارت راحت تره
نظر من این بود
شما گفتید به حرف شما کردمش تو قفس.خیلی صوت میزنه.گووووووووش خراشه.هنزفیری کردم تو گوشام.داره عصبی میشه . پس خواب بوده .روی قفس کاور نمیذارید؟؟
خب شما دارید اشتباه میکنید . من این پیشنهاد رو ندادم به شماکه دستتون رو بدون ترس ببرید سمتش تا بیاد روی دست . حالا ببنید شاید نتیجه داد . من نظرم وپیشنهادمو گفتم . تصمیم با شماست
به هر حال احتمال گاز گرفتن دست مشت کرده به سمت پایین کمتر از دست باز هست
درباره این سوال: " راستی وقتی دستم رو ببرم زیر شکمش ممکنه که وقتی دستم بهش خورد محکم میله ی قفس رو بگیره و نیاد رو دستم.اخه تا زیر شکمش دستم دو دهنشه.تلاشم بی هوده نشه" متوجه نشدم منظورتون رو ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)