از آقای اسکندری معذرت میخوام چون جواب سوال شما رو دادن من هم خواستم یه راهنمایی بکن دوست عزیز من به شخص خودم اگه بخوام میکروبی رو از بین ببرم این کارو میکنم محاله که ویروس یا میکروب و انگل و هر چی باشه با این روش 100% از بین میبرم.2 روش میگم یکیشو خوبه ولی اون یکی رو اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم چون خطرناکه.اولین روش رو میگم یک ظرف آب جوش (100 درجه) رو حاظر کنین بعد لونه رو داخلش بزارید حدود 2 یا 3 دقیقه مطمین باشین که محاله موجود زنده ای توش زنده بمونه همه ی میکروبها و هر چی باشه تو 100 درجه میمیره.روش دوم رو اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم ولی خودم چون تجربه شو دارم بلد و احتیاط لازم رو میکنم لونه رو تو یه ظرف بزرگ گذاشتم و داخلش آب ریختم تا آب کل لونه رو پوشوند بعد 2 سیم پیدا کردم زدم به پریز برق اون طرف سیمو لخت کردم یک طرف سیم رو سمت راست تو آب انداختم سیم دیگه رو سمت چپ ظرف انداختم نباید دستتون به آب و ظرف بخوره چون درجا برق به شدت میگیره آب کلا برق داشت و هر چی موجود زنده بود با این برق همشون مردن.خواهشا شما این روش رو انجام ندین روش اول خیلی بهتره.
سلام.دیشب که تخم ها رو چک کردم هیچ کدوم رگ خونی نداشتن.اولین تخم رو2یا4ام گذاشتن.نظرتون چیه؟همشون زرده و سفیدش مشخص بود ولی رگ نداشت.چند روز دیگه هم صبر کنم بعد تخم ها رو وردارم؟یانه؟
ممنون
سلام ظهر بخیر
2 تا سوال داشتم
1-تو پرهای نر یه چیزی هستش که سفیده فکر کنم از بدنش در میاد دونه های سفیدن چی میتونه باشه؟
2-امکان داره تخم اولی بدون نطفه باشه ولی بقیه اش نطفه دار باشه یا اینکه بی نطفه ها همیشه آخرین تخم ها میشه؟
نباید هی در لانه رو باز کنید یا تخم ها رو با دست بردارید....به هر حال با این شرایطی که میگید شانستون کمه
من 2 سال پیش تخم طوطی از تایلند و کشور های اطرافش وارد میکردم . یک دستگاهی داشتن که تخم 2 روزه رو روش میذاشتن نبض نشون میداد!!!! تو ایران ندیدم و نمیدونم باشه ولی چیز جالبی بود خلاصه
بهترین کار اینه که 18-19 روز صبر کنید...بهتر از اینه که تخم بشکنه یا جفت از ترس دیگه روش نشینن!
سلام.من هرچی فکر نکردم نتونستم انگل سفید به یاد بیارم و هرچی بوده یا قرمز بوده یا سیاه.که البته میتونید با اسپری خیلی راحت هر نوع انگلی باشه دفع کنید از بدن پرنده که توی مغازه هایی که طوطی میفروشن راحت میتونید پیدا و تهیه کنید.باز اگر براتون مقدوره عکس بذارید از چیزی که مد نظرتونه خیلی بهتره.
باید در کار نیست ولی عموما تخم های آخر هستن که بدون نطفه هستن و تخم های اول نطفه دار هستن ولی ممکنه نطفه به دلیل جفت گیری ناقص به دلیل بی تجربگی جفت نطفه ضعیف باشه و رشد ناقص کنه و یا متولد نشه.
یه سوال عروس ها پرنده های باهوشی هستن؟
به الفرض 6 تا تخم گذاشته 2 تاشو برداریم میفهمن یا نه؟
سلام.جفتی که ماده لوتینو و نر خاکستری باشه جوجه هاش چه رنگی میشن؟
اگر یک جفت وایت فیس هر دو هم ناقل البینو باشن;چقدر احتمال داره جوجه ی البینو بدن؟یا ابلغ البینو؟
ممنون
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)