غذا دهی رو قطع کنید
میشه بگید چه کارهایی انجام دادید ؟
٢ روزه غذا ندادم همون دارو هايي كه تو تاپيك انگل روده بود!!
مترو هم امتحان كردم.
سلام اقا مصطفي. ممنون از توجهتون.
مرد!!!!!!!![]()
بیومار حد اقل نمیدادید!!! به هر حال فلاورهورن خیلی وقتا درمانی برای انگل روده ایش وجود نداره...بخشیش بر میگرده به ضعف ژنتیکی و ذاتی این ماهی در برابر انگل های داخلی
موفق باشید
باسلام خدمت استادآژيده وساير اساتيد
يك سوال داشتم كه محلش دراين قسمت نيست ولي به دليل نداشتن آگاهي كامل ازسايت اينجا مي پرسم
تعداد40 عدد بچه پلاتي جهت سايز كردن دريك تانك (مجبورا)80 ليتري دارم كه روزانه پنج الي6 بارهم به آنها بيومارميدهم .دماي آب را هم 30 درجه وهرسه روز يك بار80 درصد سيفون مي كنم ولي متعصفانه بعدازدو ماه ونيم سايز پلاتي هاي من بسيار كوچك مانده اند(بزرگترينشان حدود1/5سانت هستند) لطف بفرماييدراهنمايي كنيد
ممنون از زحمات شما درسايت وزين پارسي پت
سلام و خسته نباشید من یه ماهی اسکار دارم مسافرت بودم که برادم 2 تا پنکوسی شکاری وارد تانک کرده و دمای تانک و کم کرده به 27 حالا که از مسافرت اومدم دیدم اسکار مریضه و حال ندار رو به موت خیلی
دما رو 30 کردم ابم سیفون کردم 50%
بیماری هم فکر میکنم ایک باشه
کیست هم رو بدم ماهی ایجاد شده
خواهش میکنم یه درمان فوری بگید که اسکارم نجات پیدا کنه
![]()
سلام و خسته نباشید من یه ماهی اسکار دارم مسافرت بودم که برادم 2 تا پنکوسی شکاری وارد تانک کرده و دمای تانک و کم کرده به 27 حالا که از مسافرت اومدم دیدم اسکار مریضه و حال ندار رو به موت خیلی
دما رو 30 کردم ابم سیفون کردم 50%
بیماری هم فکر میکنم ایک باشه
کیست هم رو بدم ماهی ایجاد شده
خواهش میکنم یه درمان فوری بگید که اسکارم نجات پیدا کنه
درمان قطعی و 100% این بیماری دارو سرا protazol هست که هم خیلی گرونه و هم نا یاب (نواب آکوا مارین آقای فرهاد خلیل بیگی )
درما دیگه ای که قطعا جواب میده جی بی ال پانکتول هست که احتمالا گیرتون میاد (شهرک اکباتان فروشگاه اقای صائمی که اسم مغازش یاد نیست)
حتما هر چه سریعتر بخرید به فردا نیفته . اگر گیرتون نیومد چاره ای نست جز حمام نمک که از تمام دارو های دیگه به جز دو مورد فوق تاثیرش بیشتره
تو تاپیک درمان انگل کاستیا آموزش داده شده مطالعه کنید
دمای 32 درجه و سیفون های روزانه 100% فراموش نشه . آب بدون کلر و همدما باشه
موفق باشید
سلام دوستان من به تازگی 1 اکواریوم گیاهی راه اندازی کردم بعد 3 عدد ماهی دماغ قرمز وارد کردم که 1 کیشون بعد 1 روز صورت قرمزش تبدیل به سفید کدر شد بعد از قسمت دمش شروع شد تا به بدنش رسید که سفید کدر شد بعد تو شنا کردن ناتوان شد که تو 24 ساعت مرد علتشو کسی میدونه چون مابقی ماهیها سرحالن!؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.