این عکس اول مال عروس هلندی ماده هست.و عکس دوم مال نر هست.
یه مدت زیادی هست که ماده اسهال داره.شما هم فرمودید سنگدونش عفونی شده و تتراساکلین بدم بهش. اون رو دادم.تقریبا همه ی داروهای تابرنیل رو دادم بهش.ولی هیچی.بعد یه مدت اسهال شروع میشه.و این هم وضعیت مدفوعش. دونشون که ارزن،کتان و شاهدانه. و بعضی روزها جوانه گندم و تخم مرغ و سبزیجات.دیگه خسته شدم از دست این مریضی اش. چون دوسش دارم وگرنه پرنده فروش گفت بیار برات عوض میکنم با یه جفت دیگه.خودم شهرستان هستم.یکم سخته بردنش به ارومیه برای دامپزشک خوب.میگم شاید ازیت بشن تو جاده.خوراک خیلی خوبی هم داره.کاملا هم هوشیاره و وزن کم نمیکنه.فقط پف هم داره.که این مدت یکم کمتر شده پفش.
عکس اول: عروس هلندی ماده:
fmale1.jpg - 53 KB
عکس دوم عروس هلندی نر:
male.jpg - 45 KB
دوستان یک تجربه ی خوبی یاد گرفتم
اونایی که مثل من دچار مشکل شدن هنگام تخم گذاری ماده نر رو میزنه کلا نر رو جدا کنن من تست کردم حتی همدیگرم نبینن مشکلی نیست فقط روزی 3 بار اینکاررو میکنم 3 بار در روز رو نر رو میبرم پیش مادش نره مثل اینکه حرف میزنه بدونه هیچ گونه صدا فقط دهنشو باز بسته میکنه اونم تند تند انگار میگه ماده بیا بیرون استراحت کن همون لحظه ماده میاد بیرون غذا میخوره بعده اینکه ماده رفت تو لونه نره هم از لونه در اومد نر رو باز جدا میکنم میارمش بیرون میزارم اون یکی قفس اینکار رو 3 بار در روز میکنم همون لحظه ماده میاد بیرون نره میره تو دیگه ماده نر رو نمیزنه اینم تجربه ی من![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)