سلام دوست عزیز بستگی به طوطیتون داره ممکنه باهاش احت بشه یا یه مدت بره توی لک ولی اخرش با هاش اخت میشه نه مشکلی پیش نمیاد ولی یه خورده از رامی در میاد و میخواد بره سراغ شوهر خودشبازم بستگی به طوطیتون داره
سلام دوست عزیز بستگی به طوطیتون داره ممکنه باهاش احت بشه یا یه مدت بره توی لک ولی اخرش با هاش اخت میشه نه مشکلی پیش نمیاد ولی یه خورده از رامی در میاد و میخواد بره سراغ شوهر خودشبازم بستگی به طوطیتون داره
سلام.بودن دوتا جوجه کنار قفس یه جفت که همش تو لونه ان باعث استرسشون میشه یا نه؟این جوجه ها یهویی شروع میکنن بال بال زدن.میترسم به اون دوتایه دیگه که تو لونه هستن استرس وارد بشه،چیکارکنم؟وقتی هم که قفس جوجه ها رو از کنار قفس این جفت برمیدارم میان بیرون جیغ جیغ میکنن
من منظورم نری که رام هست میخوام بخرم به طرفش خیلی وابسته هست... بیاد دست من مشکلی براش پیش نمیاد..؟ از رامی یکم در میاد. حرف زدنش چی ؟؟ اگه 2-3 کلمه حرف بزنه چی؟
باز هم بستگی به جو خونه طریقه رفتار با اون و جفتش داره در مورد حرف زدنش نمیدونم
با سلام
جفت عروس های من جوجه دارن و تقریبا 4 روز از تولد اولین جوجه میگذره
ارزن دونه ریز و دونه درشت و تخم کتا گذاشتم برای جفت ها خیلی استقبال نمیکنند فقط تخمه افتابگردون زاد میخورن
هویج و تخم مرغ رو هم نمیخورن... کاهو هم امروز گذاشتم براش یه خورده بیشتر نخورد ایا دیگه از چه غذایی میتونم استفاده کنم برای این جفت ها برای بزرگ کردن جوجه ها ؟
سلام.فقط بلال میمونه که اگر بتونی تهیه کنی از اون هم استفاده میکنن وگرنه دیگه غذایی نمونده که بشه به جفت داد و باعث نشه که تحریک بشن و بی خیال جوجه ها بشن و برن سمت تخم گذاری مجدد.با سلام
جفت عروس های من جوجه دارن و تقریبا 4 روز از تولد اولین جوجه میگذره
ارزن دونه ریز و دونه درشت و تخم کتا گذاشتم برای جفت ها خیلی استقبال نمیکنند فقط تخمه افتابگردون زاد میخورن
هویج و تخم مرغ رو هم نمیخورن... کاهو هم امروز گذاشتم براش یه خورده بیشتر نخورد ایا دیگه از چه غذایی میتونم استفاده کنم برای این جفت ها برای بزرگ کردن جوجه ها ؟
اگر جفت رام باشن هیچ تاثیری نداره و حتی ممکنه باعث بشه طرف مقابل هم کلماتی رو یاد بگیره اما در زمان جفت خوردن و تخم گذاری ممکنه دیگه چندان به سخنگویی تمایلی نداشته باشن.
سلام.جفت اگر توی لونه عادت کرد و دیگه به محیطش اعتماد کرد دیگه صداهای اطراف تاثیری توی کارشون چندان نداره بخصوص که اگر صدای پرنده ها باشه فقط مراقب باشید که به قفسشون ضربه یا تکونی وارد نشه.
سلام خدمت دوستان
ممکنه راهنمایی کنید؟ چندتا عکس از مدفوع دوتا عروس هلندیم گرفتم. به نظرتون طبیعی هست؟
fmale1.jpg - 53 KB
fmale2.jpg - 55 KB
male.jpg - 45 KB
![]()
والا بلال که کلا تو این فصل گیر نمیاد... فکر نکنم به حبوبات هم علاقه داشته باشند براشون گندم خریدم جوانه بندازم روزانه 10-15 تا جوانه براشون میزارم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.