[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
سلام خدمت دوستان
امروز بال بچه ام رو چیدم ولی سرش کمی خونی شد فکر میکنید براش مشکلی پیش میاد؟
راستی پدر و مادرش دوباره تخم گذاشتن
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
سلام خدمت دوستان
امروز بال بچه ام رو چیدم ولی سرش کمی خونی شد فکر میکنید براش مشکلی پیش میاد؟
راستی پدر و مادرش دوباره تخم گذاشتن
ویرایش توسط arashdd : 13th July 2010 در ساعت 09:28 AM
سلام
احتمالا پر های شیری رو کوتاه کردید. وقتی می خواهید پری رو قیچی کنید خوب غلاف پر رو نگاه کنید باید کاملا سفید و بدون خون باشه. الان کم طول می کشه تا پرش دوباره در بیاد و بعید می دونم مشکل جدی پیش بیاد.
ممنون از پاسختان ولی روی سرش توی عکس اگه دقت کنید زخم شده نمی دونم در مورد این چی فکر میکنید خطر ناک هست؟
عزيز جان سوالت ناقصه چون:
((فيشر سر هلويي با لونه و قفس80 .)).....2 تا يا يدونه؟
((يه فيشر با 3 تخم و لونه و قفس150 )).......عزيز جان مگه ميشه كه يك فيشر با 3 تخم باشه؟!!!!پس جفتش كجاست؟ بدون جفت تخم كرده؟
((و يه فيشر ديگه 80)).....يه فيشر ديگه يعني يدونه ديگه يا يك جفت ديگه؟
سلام خدمت دوستان و شارخ خان
این بچه ما تا شروع کرد خودش به غذا خوردن جداش کردم از پدر و مادرش و خودم دارم 1هفته ای هست با دست بهش دانه میدم.
حالا برای دستی شدن کلا چه مراحلی انجام بدم لطفا اگه ممکن هست با ترتیب بگید .
دوستان منتظره راهنمایتان هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز همينكه از پدر و مادرش جداش كردي و داري دستي بهش غذا ميدي ، كلي داري كار انجام ميدي كه رام بشه....اين جوجه ها خودشون اتوماتيك رام ميشن و باهات رفيق...فقط سعي كن سرش رو آروم بخاروني و نوازش كني.
دوستانی که طوطی کوتوله دارن، این طوطی ها خیلی جیغ و ویغ می کنن؟ خیلی سر و صدا دارن؟ یعنی منظورم اینه که سر و صداشون رو اعصابه یا می شه تحمل کرد؟
دوست عزيز طوطي كوتوله سر و صدا داره اما جيغ نميزنه و صداي اون دلنشين هست و با يك ريتم خاصي صدايي در مياره.....در ضمن صداي اون زياد بلند هم نيست در كل در آپارتمان اصلا آزار دهنده نيست.
سلام دوستان
من الان من 7 ماهه که طوطی برزیلی دارم.در مورد صداشون باید بگم اگه محیط براش نا آشنا باشه یا بترسه وکلن راضی نباشه جیغ های تو مخی بدی میکشه که تا اعماق مغزت احساسش میکنی و از سر کوچتون میتونین صداشو بشنوین(برد زیاد وفرکانس زیری هم داره و به هیچ عنوان دلنشین نیست)
البته چند روز اول خیلی اذیت شدم ولی حالا بچه های خوبی شدن و سرو صداشون هرچی میگذره کمتر میشه:smile (91):
در کل مواقع تنهایی و چرت زدن شروع میکنن به آوازخوانی:smile (186):
در کل پرنده های بامزه و جالبی هستن و دوسشون دارم :smile (144): هوش بالایی دارن ولی نباید ازشون مثل کاسکو یا بقیه طوطی ها ازشون انتظار داشته باشین.من که بهشون خو گرفتم و عادی شده ولی اگه تو آپارتمان زندگی میکنید طرفش نرید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.