ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 16th January 2013 در ساعت 07:17 PM
امروز از خروجی دنیتراتور تست گرفتم تست no3از اب اکواریوم بیشتر نیترات داشت چرا مگه نباید دنیتراتور نیترات کمتری داشته باشه
یه جا یادمه میخوندم آب خروجی دنتراتور رو تست بزنید درست نشون نمیده بخاطر گاز نیتروژنی که توشه حالا این مطلب چقدر درسته یا نه چون رفرنسش یادم نیست چی بود نمیشه گفت فقط میشه یه کار کرد از آب خروجیش بریزید توی شیشه آزمایشتون بعد تکونش بدید که گازش خارج بشه بعد بزارید یه کم بمونه بعد تست بزنید ببینید تغییری حاصل میشه یا نه!
سلام به نظر شما من میتونم یه جراح باله بادبانی تو اک نگهداری کنم اک من 160لیتر البته جراحی که میخوام بگیرم زیاد بزرگ نیست ماهیهایی که دارم پروانه ماندارین گابی شنخوار دلقک تمیتو و راس ارایشگر
ویرایش توسط mahdi1367 : 17th January 2013 در ساعت 11:14 PM
[شدنش میشه ولی اصولی نیست و خیلی بهش استرس وارد میشه
به نظر شما تو این اک گفتم دیگه چی میتونم نگهداری کنم خرچنگ هرمیت میتونه ماهیهارو بخور من یه خرچنگ دارم درشت و یه گابی شن خوار داشتم که تا دیشب خوب سالم بود صبح غیب شده بود
سلام
ماهی های زیادی هست که میتونید تو تانکتون نگهداری کنید تو بخش معرفی ماهی های آب شور نوشته هر ماهی حداقل به تانکی با چه حجم نیاز داره اون بخش رو مطالعه کنید
ماهی های زیبای زیادی هستن که میتونید ازون نگهداری کنید.
هرمیت ماهی زنده رو نمیخوره!
سلام به دوستان
جلبک هب قرمز رنگی کف آکواریوم بوجود اومده که در حال زباد شدنه. به نظرتون برای رفعش چیکار کنم ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.