باز هم سلام عرض شد به دوستان
دوستان پاش خوب شده بود ها ولی باز ماده مجروحش کرد نقطه ضعفشو فهمیده وقتی دعوا کردن من پیششون بودم دیدم ماده منقارشو باز کرد رفت روی همون زخمش بعدش گاز گرفت بازم خون میاد چیکار کنم؟
دلیل زدنشم بگم نره میخواد بره تو لونه رو تخمها بخوابه ماده نمیزاره میزندش به شرطی اون اجازه رو میده که خودش خسته بشه بخواد بیاد بیرون از لونه
یه کاری کردن که از تخم و جوجه و این جور چیزا بدم بیاد متاسفانه قفس اضافه هم ندارم که نر رو تو اونجا بزارم میشه راهنماییم کنین این نرو رو چیکار کنم که به همدیگه صدمه نزنن؟شانسو باش هنوز 6 روزه تخم گذاشتن 15 روزو من با اینا چیکار کنم صبح تا شب فقط پیششونم که مشکلی پیش نیاد ولی با این حال باز زخمیش کرد
تنها راه حل اینه که یه قفس تهیه کنید و نر رو جدا کنی دوست عزیز.اگر زودتر جدا نکنید به مراتب در مراحل بعدی زخم عمیق تر میشه و ممکنه محل زخم عفونی بشه و دیگه خوب نشه ها.سریعتر اقدام کنید یه قفس تهیه کنید و این بار اجازه بدین ماده خودش به تنهایی از تخم ها مراقبت کنه تا سری های بعد که جفت با تجربه بشن و این مشکلات بینشون از بین بره.نگران نباشید مشکل حادی نیست.
اینکه عرض کردم قفس هارو کنار هم بذارین توی پست های قبلی به خاطر همین بود.اگر دیدین طولانی مدت ماده از روی تخم ها بلند شد نر رو بندازین توی قفس خودش و از طرفی هم صدای کمتری تولید میکنن و هم جفت کمتر به هم آسیب میزنن ولی پیش هم هستن.البته ماده از تخم ها نگهداری خواهد کرد و مشکلی هم براش پیش نخواهد اومد نگران نباشید.
عروس هلندی برای تکثیر به قفس با چه اندازه احتیاج داره؟
توی این قسمت عکس چند نمونه قفس رو گذاشتم
برای تکثیر هم استفاده میشه
سلام دوستان،من یک جفت عروس لوتینو 8ماه دارم الان چند روز که اوردمشون خونه هنوز به محیط عادت نکردن می خولستم بدونم میتونم حمومشون کنم یا زود الان وقتی که به محیط عادت کردن اینکارو انجام بدم، بعد برای خشک کردنشون از سشوار استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد.![]()
سلام
فعلا برای حمام زوده اجازه بدید مدتی از اومدنشون بگذره
بعد براشون یک بشقاب سوپخوری رو آب گر کنید و براشون بگذارید تا آبتنی کنند
موقع آبتنی باید جاشون گرم باشه تا بعد از خشک شدن کامل هم باید جاشون گرم باشه
عروس ها به شدت به سرما حساسن و کوچکترین بادی مریضشون میکنه
جاشون که گرم باشه بهتره تا اینکه سشوار بگیرید ولی سشوار هم مشکلی نداره با فاصله باشه یکجا ثابت نگیرید و پرنده نسوزه
سلام.دمای 29،30درجه برای عروس مشکلی پیش نمیاره؟برای تخم ها چطور؟نمیشه دما 30درجه باشه یه کاسه آب هم بذاریم کنار قفس تا رطوبت تخم ها تامین بشه؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)