سلام میشه قیمت های اسکیمر ماکرو و اکواریوم سیستم برای 550 لیتر اب رو بگین ممنون اگه میشه ماکرو مدل as250p رو هم بدین.سپاس گذر
سلام میشه قیمت های اسکیمر ماکرو و اکواریوم سیستم برای 550 لیتر اب رو بگین ممنون اگه میشه ماکرو مدل as250p رو هم بدین.سپاس گذر
سلام ماکرو 250 رو چند روز پیش تو نواب بعضی از مغازه دارها داشتن ..350 هزار قیمت میدادند ... اکواریوم سیستم هم کسی نداشت ..
سلام امروز یه نیو جت 600لیتر گرفتن 58000اونجا نگاه نکردم به شفتش چون فکر نمیکردم فلزی باشه همشون اینجورین یا شفت سرامیکی هم داره .گرفتمش واسه رف شفتش فلزی مشکل ایجاد میکنه درسته؟
سلام هادی جان
شفتش اگه استیل یا تیتانیوم باشه مشکلی نداره اما اگه آهن باشه چرا .
با آهنربا تستش کن .
در صورتی که آهن بود میتونی از گوش پاک کن استفاده کنی به جاش خیلی عالی جواب میده .
منم دارم شفتش فلزیه و دوساله داره کار میکنه اخ هم نگفته تازه از این پلاستیکی ها بهتره چون خیالت راحته نمیشکنه!!!
من یه دونه دارم شفت فلزی داره روش یه لایه تیتانیوم داشت یه نخ گیر کرد داخلش چون پمپ قوی بود نخ سابید به شفت و لایه برداشنه شد معلوم بود که واسه ی نخ بود چون که بعضی قسمتاش تیره بود و بعضی رنگ خودش بود برای همیم اگه روکش داره چیزی نمی شه ولی رو کش نداره برو عوض کن من یه دایمکس داشتم هر 3 ماه عوض کردم و اخر سر یه دونه پیدا کردم که روکش داشت
دوستان کسی قیمت بلو تانگ دوبندی یا سه بندی رو داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.