داداش من همرو به غیر از چوب و گیاه هارو ....تا یک شنبه هم می تونم بیام...ندیش به کسی.با هر کس هم که قرار گذاشتی لغو کن چون من به خاطر تانکتون گوشیم رو برا فروش گذاشتم.
داداش من همرو به غیر از چوب و گیاه هارو ....تا یک شنبه هم می تونم بیام...ندیش به کسی.با هر کس هم که قرار گذاشتی لغو کن چون من به خاطر تانکتون گوشیم رو برا فروش گذاشتم.
من همگی رو به می خوام.فقط با هر کس قرار گذاشتین لغو کنید چون من دارم گوشیم رو به خاطر تانکنون معامله میکنم.تا یک شنبه میام تا ببرم.
سلام دوست عزیز عکس کاملا مشخصه بازم خواستین میزارم پایه چوب روش خزه کار شده روی شاخه ها برگ رونده کار شده که الان جوانه زدن و رو چوب کاملا بسته شده تا 1 ماه دیگر 1 کاره هنری میشه که تو مغازه بالای200 قیمت داره من با چندتا اشانتون 50 میدم که شامل گیاه مصنوعی و کنده میشه اینم عکس به همراه نمایش جوانه ها
![]()
داداش چی شد.میدیش به ما؟!
ok.من تا اخر شب تماس میگیرم.چوب و گیاه هارو هم می خوام...
عزیزم یه بار با نت گوشی بیا بعدا می فهمی که یه بار بست گذاشتن 10 دقیقه طول میکشه.بازم شرمنده
تا اون جایی که یادمه قول ماهی ها رو به من داده بودن
عزیز اینطور که من میبینم شما 1 میلیون هزینه سیستمت کردی الان میخوای رو 2 میلیون بفروشی یه همچین برنامه را هم سر من پیاده کردی میگی زنگ بزنی من 100% مطمئن شم تا دیشب 2 قلم ازجنساتو به من از طریق اس ام اس قولشا داده بودی به 200 صبح اس ام اس دادی گفتی 270 مغازه دار میخره بالاتر میخری یا علی الان میگی 300 فردا میای میگی 400 فروشنده نیستی داداش مردم هم مزحکه دست تو نیستن ماهیات هم تماما رشد سوز شدن روشون زیاد مانور نده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.