دوست عزیز فقط من قیمت ندارم اگه لطف کنی 1 قیمت پیشنهادی برا 5تا دیسکس برام میل کنی ممنون میشم
ایمیلم:mehdi.anisi@*****.com![]()
دوست عزیز فقط من قیمت ندارم اگه لطف کنی 1 قیمت پیشنهادی برا 5تا دیسکس برام میل کنی ممنون میشم
ایمیلم:mehdi.anisi@*****.com![]()
اگه با این دوستمون معاملت نشد من می خوامشون.5 تا دیسکس رو هم اول شما یه قیمت پایه بزارین تا ما قیمت خودمون رو بگیم.
دوستان قیمت سیستم فیلتر سطلیمو مغازه دار داره از من 110 برمیداه و سیستم نورمو 160 برمیداره هرکی بالاتر خواست به اون میدم
دوستان فروش تکی شرو شد و سیستم فیلتر و روشنایی هر دو با هم به قیمت300 فروخته شده برای اجناس دیگر به
mehdi.anisi@y.a.h.o.o.com
میل بزنین و قیمتم ذکر کنین ممنون![]()
سلام دوست عزیز گذاشتن ای دی و شماره خلاف قوانینه قیمت هارو همینجا اعلام کن ممنون
سلام اگه امکان داره یه عکس کامل از اون چوبتون بزارید شاید من خواستم + حدود قیمت خودتون با هم چونه هامون روبعدا میزنیم
ا.داداش.نفروش.همش رو باهم من می خوام.مدیر عزیز من با گوشی میام تو نت.چک کردن ایمیل برام مشکل هست.و نمیتونم برا کسی پ خ کنم.اگه لطف کنید شماره من رو تا زمانی که آقا مهدی ندیده پاک نکنید.4046909-0912.هر چی زود تر بزنگید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.