دوست عزيز به درد سزش نمي ارزه.
بعدم از شما مفت ميخرندشون
دوست عزيز به درد سزش نمي ارزه.
بعدم از شما مفت ميخرندشون
چه کار کنم تا مرغ عشق پرورش بدم
مطالب این بخش رو بخونید و سوالتون رو در بخش باجریگار بپرسید
سلام بر دوستان
من بلاخره طوطی ها اقدام به جفت گیری کردن
روزی چند بار انجام می دن البته رو میله
طوطی ماده هم دیگه آواز نمی خونه و یه حالت خیلی کسل پیدا کرده
هروقت بیرون لونه ست .. ساکته ( قبلا خیلی جیغ جیغ می کرد صبح ها )
می خواستم بدونم چقدر طول می کشه نوه هامو ببینم؟![]()
سلام.این حالت هایی که میفرمایید همه مبنی بر این هست که ماده با توجه به اینکه تازه داریم به فصل جفت گیری و تخم گذاریه شاطوطی و ملنگو نزدیک میشیم آماده شده و شماخیلی زود لونه گذاری کردید.اما ایشالا به زودی شاهد تخم گذاریشون خواهیم بود چون دقیقا همه ی حالت های یک ماده ی آماده ی تخم گذاری رو داره و ایشالا با تفاسیر شما باید تا حدود سه هفته ی دیگه تخم گذاری کنند.
تشکر از راهنماییتونسلام.این حالت هایی که میفرمایید همه مبنی بر این هست که ماده با توجه به اینکه تازه داریم به فصل جفت گیری و تخم گذاریه شاطوطی و ملنگو نزدیک میشیم آماده شده و شماخیلی زود لونه گذاری کردید.اما ایشالا به زودی شاهد تخم گذاریشون خواهیم بود چون دقیقا همه ی حالت های یک ماده ی آماده ی تخم گذاری رو داره و ایشالا با تفاسیر شما باید تا حدود سه هفته ی دیگه تخم گذاری کنند.
یعنی من سه هفته دیگه نوه هامو می بینم
بعد یه سوال می تونم اطمینان داشته باشم که تخم هاشون نطفه داره؟؟؟؟
سوال بعدی اینا تو این سرما ( -9 درجه ی اصفهان ) تا شب تو حیاط هستن
بیارمشون داخل ؟ تو سرما بچه هاشون نمیمیرن؟
مطمئننا دما دمای مناسبی نیست.بعدشم منظور آقای اسکندری این بود که اون موقع تخم گذاری میکنن وبعدش باید منتظر جوجه دار شدنشون بشید وبعدش انشاءالله میتونید نوه هاتونو ببینید
دوست عزیز دمای -9 درجه؟این یک فاجعس واسه پرنده ها اونم مولدی که شما قصد دارین ازشون جوجه بگیرین.سریعا به یک محیط با دمای مناسب و آرامش کامل منتقل بشن.خودشون اگه توی این دما زنده بمونن هنره چه برسه به اینکه تخم ها جوجه بشه ایشالا و جوجه ها هم زنده بمونن.ضمن اینکه من عرض کردم سه هفته ی دیگه تخم گذاری انجام خواهد شد و شما باید مد نظر داشته باشین که بعد از اینکه تخم گذاری به اتمام رسید تازه باید روی تخم ها بخوابن.البته همه ی این ها در شرایطی هست که پرنده ها در شرایط محیطی عادی و مناسب باشن.
الان یعنی اگر جاشونو عوض کنم ناراحت نمی شن؟؟؟دوست عزیز دمای -9 درجه؟این یک فاجعس واسه پرنده ها اونم مولدی که شما قصد دارین ازشون جوجه بگیرین.سریعا به یک محیط با دمای مناسب و آرامش کامل منتقل بشن.خودشون اگه توی این دما زنده بمونن هنره چه برسه به اینکه تخم ها جوجه بشه ایشالا و جوجه ها هم زنده بمونن.ضمن اینکه من عرض کردم سه هفته ی دیگه تخم گذاری انجام خواهد شد و شما باید مد نظر داشته باشین که بعد از اینکه تخم گذاری به اتمام رسید تازه باید روی تخم ها بخوابن.البته همه ی این ها در شرایطی هست که پرنده ها در شرایط محیطی عادی و مناسب باشن.
به یکی دیگه از سوالام جواب ندادین
از کجا می شه مطمئن بود تخم ها نطفه دارن؟
ممکنه پوچ باشن؟
شما در هر حالت باید جای این پرنده هارو عوض کنید.چون تخم گذاری توی هوای سرد بشدت خطرناکه و ممکنه باعث تلف شدن ماده بشه.هرچندحتی اگر تخم گذاری هم بکنن توی این شرایط بعید میدونم جوجه های احتمالی هم دووم بیارن.در مورد نطفه دار بودن هم شما از الان ad3e مصرف کن تا پرنده ی نر نطفه ی ضعیفی نداشته باشه.ولی بعد تخم گذاری برای قطعیت میتونی بعد از حدود ده روز تخم هارو کندلینگ کنی و مطمئن بشی هرچند پیشنهاد میدم این کاررو نکنی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.