بنده هم از این پس مباحث و توضیحات در خصوص باجریگار رو در تاپیک خودش ادامه میدم اینطوری بهتره. و مباحث پراکنده نخواهد بود. با تشکر از سایر دوستان عزیز
بنده هم از این پس مباحث و توضیحات در خصوص باجریگار رو در تاپیک خودش ادامه میدم اینطوری بهتره. و مباحث پراکنده نخواهد بود. با تشکر از سایر دوستان عزیز
از دوستانی که لطف میکنن و صادقانه کمک میکنن واقعا ممنون و سپاسگذار ولی دوستان فکر نمیکنید حجم این صفحات از بخش مربوط به خود مرغ عشق داره بیشتر میشه در حالیکه میشه این بحث تخصصی رو توی خود بخش مربوطه ادامه داد.این بخش بیشتر مربوط به معرفی پرنده های خونگی هست و نه بحث تخصصی.موازی کاری چندان برای سایت مفید نیست.ممنونماز تمام دوستانی که تا الان به من لطف کردند وکمکم کردند متشکرم واز این به بعد سوالامو تو بخش مربوط میپرسم. وهمونطوری هم که گفتم بعد از تکمیل شدن این بحثا خلاصه ی سوال ها وجواب هایی که توی این تاپیک هست ومیتونه به درد دیگران بخوره رو توی بخش مربوطه تایپ میکنممنظورشون اینه که ادامه سوالات تو این تاپیک :
http://www.parsipet.ir/thread124-15.html#post80793
هر سوالی داشتید تو این تاپیک بپرسید برای اینکه همه از این سوالا و جوابا استفاده کنن.
این تاپیک هم فقط برای عکس و خاطرات و اتفاقاتی باشه که مربوط به طوطی های شماست
از همتون ممنونم![]()
بچه ها مرغ عشقام رفتن...
منم دیگه مرغ عشق نمیگیرم....
ولی این وسط میمونه یه قول :من وسط این تاپیک قول دادم که اگر جوجه دادن مطالب داخل این تاپیک رو به یه مقاله تبدیل کنم ولی الان نتیجه نگرفتم حالا اگر مدیران فکر میکنن که مطالب میتونه مفید باشه که سعی میکنم تا چند وقت دیگه بنویسم اما اگر ناقصه واینا که بیخیال شیم بره
ایشالا که خیر بوده و حتما حکمتی توش هست و نباید ناراحت بشی.برای ما هم یک مقاله ی جدید ترجمه کن در زمینه ی همون مرغ عشق و برامون یادگاری بذاری ممنونت میشیم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.