جفت شما قطعا زیر یکسال سن دارن و فقط یک دوره پرریزی رو پشت سر گذاشتن و هنوز پرهاشون یک دست نشده.مگه قرار نشد که کاری به کارشون نداشته باشید و از قفس خارجشون نکنید؟ماده ی شما یک ماده ی کم سن هست که تخم گذاریش با ریسک همراه هست و اگر دائم جابجا بشه و تخم گذاریش هم به تعویق بیفته ممکنه توی اولین تخم گذاریش دچار مشکل بشه.
اگر میخواین که جفتتون از الان تا زمانیکه ایشالا زنده هستن یک جفت مولد خوب بشن هیچ وقت موقعی که دارن جا گرم میکنن از لونه خارجشون نکن تا تخم گذاریشون عقب نیفته.جا گرم کردن برای جلب اعتماد ماده از سمت نر برای نشون دادن این هست که نر توانایی نگهداری از تخم ها و موندن توی لونه در زمان طولانی رو داره.
باید چه جوری بفهمیم نر است یا ماده
ممنون از راهنماییتون.بعدشم گفتین که اگه تعویق بیفته دچار مشکل میشه یعنی چی؟احتمال مردن ماده هستش؟
یه سواله دیگه من یه ویتامین از داروخونه ی دامپزشک خریدم واسه مرغ عشق هام که میخواستم کل ویتامینو بگیرم گفتش من 60 تومنه من نخریدم گرون بود به جاش تو یه ظرف داد بهم که هزینه اش کمتر بشه خارجی بود ویتامینه ولی نمیدونم اون ویتامینی که میگین همونیه که من واسه مرغ عشق ها خریدم؟
اگه نه بگین اون نیست میتونم اون ویتامینو به عروس هام بدم؟ببخشید امروز زیاد سوال پرسیدم
نه اینکه به این سرعت احتمال مردن ماده باشه.چون سری اول تخم گذای ها هست ممکنه ماده به سختی تخم گذاری کنه و یا تخم برگرده و به مشکلاتی بربخوره که یکیش هم تلف شدن هست.در مورد ویتامینی که خریدین نه اسم بردین و نه مشخصاتش رو گفتین.چطور میشه تشخیص داد این همون ویتامینه یا نه؟قطره ی توتال محصول تابرنیل براشون بخرید قیمتش هم حدود 30الی 25 تومنه.عکسشم آقای قلیخانی گذاشتن همین امروز.
این لینکش:
http://www.parsipet.ir/thread11197.html#post54182
فقط قیمتش خیلی متفاوته،بستگی به محل خریدتون داره من از بازار پرنده خریدم 22اما یه مغازه داخل شهر40.عوضش خیالتون راحته که پرندتون کمبود نداره
سلام عروس مادم همش سرش رو میکنه تو ظرف آب و آبو میپاچه اینور اونور(آب بازی میکنه)
از اونجایی که آقای اکندری به نیلوفر خانم گفتن برای عروس هاشون خوب نیست الان حموم کنند نگران شدم.
من اجازه بدم حموم کنن یانه؟اگر آره چجوری؟میتونم از اسپری آب استفاده کنم؟
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)