الان گذاشتمشون زمین.قفس مرغ عشق ها هم زمینه،کنار خودشون.با دیدن اونا ساکت شدن وآروم.کار درستی کردم؟باید همیشه اینطوری باشن؟قرار بود مرغ عشق ها از خونمون برن ،اگر برن چطوری ساکتشون کنم؟
الان گذاشتمشون زمین.قفس مرغ عشق ها هم زمینه،کنار خودشون.با دیدن اونا ساکت شدن وآروم.کار درستی کردم؟باید همیشه اینطوری باشن؟قرار بود مرغ عشق ها از خونمون برن ،اگر برن چطوری ساکتشون کنم؟
سلام دوستان من میخوام یه جفت عروس هلندی بگیریم قیمتش چند هست . چه رنگی بخرم بهتر هست .مشکلی با قناری نداره چون من قناری هم دارم
اگر منظورتون مولد قیمتش متغیره وبستگی به انصاف فروشنده داره مثلا من جفت رو خریدم400اما دیروز یه جفتی که واقعا پرنده های من خیلی از اون سرتر بودن رو میداد550.بسته به رنگ ومولد بودن یانبودن قیمت متغیره وتا 1200هم میرسه
باتوجه به این که میخوای بری سربازی فکر نکنم براتون مناسب باشه(چون رسیدگی وتوجه میخواد،چه جفت وچه تک)
قناری هم اگر از جیغ هاش نترسه فکرنکنم مشکلی پیش بیاد
امیدوارم به جوابتون رسیده باشید
خونمون تویه خیابون اصلیه.و به خاطر عملیات عمرانی سمت خونمون سر وصدای زیادی میاد،نزدیک پنجرست بله.عوض کردم و گذاشتمشون زمین.حالا با اینکه صداهم میاد ساکت شدن.به مرغ عشق ها زیاد توجه نمیکنن اما همینکه دیدنشون ساکت شدن ودیگه سر وصدا نکردن.حالا چیکارکنم وصلشون کنم بالا یانه؟آقای اسکندری گفتن احتمال داره لونه رو بخوان امتحانی لونه رو وصل کردم ساکت شدن اما وقتی صدای ماشین اومد با وحشت رفتن تو لونه وبعدش یه سر جیغ میکشیدن.
حالا چیکارکنم لونه رو باید وردارم یانه؟اگر بزارمشون بالا بازم نمیترسن؟
نفیسه خانم اینو یادم رفت بپرسم.اگه قرار باشه بینtotalوAD3Eیکیش رو انتخاب کنم به نظرشما کدوم رو انتخاب کنم؟
مگه توتال همه ی چیزاهایی که AD3Eداره رو نداره؟
سلام....عروس من وقتی میادش رو دستم حس میکنم یکم میلرزه در صورتی که نمیترسه ازم....مریض شده؟جاشم گرمه...
ad3e یک قطره هست که صرفا بیشتر برای تقویت نطفه و بالاخص در پرنده ی نر تاثیر گذاره و در زمان های نزدیک به تخم گذاری استفاده میشه ولی توتال یک قطره مولتی ویتامین بسیار کارآمد و مفید هست که در همه ی اوقات برای تقویت پرنده ها میشه استفاده کرد و این دوتا قطره دو تا مقوله ی از هم جدا هستن و نباید با هم مقایسه بشن.
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)